Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
moś pisze:Kasiu ale dlaczego nie z ogrodem? troche mnie to poruszylo bo ja mam dom, ogród a nie mam balkonu ale za to okna zasiatkowane mam i co? Moje koty nie wychodza a jezeli latem wyprowadze je na ogrod to na smyczach. I staram sie tego unikac bo potem przez cale lato wyja pod drzwiami. Życze ci zebys znalazla dla niego wspanialy domek.Jak doczytalam juz jakis jest na oku. Pozdrawiam
Kasia D. pisze:Moś, darling, takich domów z ogrodem jak Twój, gdzie kot jest bezpieczny, jest w Polsce moze jeszcze 3-4...
To wspaniala wiadomośc.. i dopisz jeszcze domek Grety bo sie domaga jak widzeKasia D. pisze:moś pisze:Kasiu ale dlaczego nie z ogrodem? troche mnie to poruszylo bo ja mam dom, ogród a nie mam balkonu ale za to okna zasiatkowane mam i co? Moje koty nie wychodza a jezeli latem wyprowadze je na ogrod to na smyczach. I staram sie tego unikac bo potem przez cale lato wyja pod drzwiami. Życze ci zebys znalazla dla niego wspanialy domek.Jak doczytalam juz jakis jest na oku. Pozdrawiam
Moś, darling, takich domów z ogrodem jak Twój, gdzie kot jest bezpieczny, jest w Polsce moze jeszcze 3-4...
Pozostałe idą na żywioł wypuszczając beztrosko kota zeby sobie pobiegał.
A takiego pieknego puchacza pierwszy lepszy przechodzień złapie pod pachę i koniec...
Poza tym... kot ma już dom...Bedzie mieszkał w Warszawie w mieszkaniu bez balkonu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości