rozmawiałam o Kawusi przez pocztę, ale okazało się że kicia nie jest takim spokojnym koteczkiem, a mnie właśnie na takim zależy, ponieważ lotek którego już mam jest bardzo spokojny i ciapciowaty i chciałabym znaleść dla niego towarzysza o podobnym usposobieniu
Na stronie Fundacji Kocia Dolina jest ankieta adopcyjna - odpowiedz na jej pytania i wyślij do nas mailem na adres podany na stronie - to przyspieszy wszelkie rozmowy. No i oczywiście dzwoń do Oli, u której mieszka Muminka, jeśli masz jakieś dodatkowe pytania
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto! Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000
Ola wie najlepiej jakie usposobienie ma Muminka.Ale mi sie wydaje, że jest własie spokojna, bo jak u niej byłam to cichutko sobie siedziala z nami w pokoju, a po kilkunastu minutach stwierdzila, że ma ochotę na przytulanie i zaczęła się do mnie łasić, chociaz ja jestem dla niej obca.
Doroto,
jeśli szukasz kota o spokojnym usposobieniu, to Muminka jest strzałem w dziesiątkę Kicia jest delikatną panienką, spokojną, grzeczną i bezproblemową. Przesypia dużą część dnia, nie broi i jest bardzo miziasta Dobrze dogaduje się z pozostałymi kotami, jeśli byłabyś zainteresowana Muminką - proszę o kontakt, pozdrawiam ciepło, Ola.
no muminko znajdz sobie w koncu ten domek:) tak dlugo juz czekasz:( u mnie mieszka twoja coreczka i mysle, ze jest jej dobrze (nie narzeka bynajmnije:)) jest kochana, i strasznie do Ciebie podobna.
trzymamy kciuki za ciebie:)
No więc.... Muminka ma dom! W przyszły weekend jedziemy na wycieczkę do stolicy DorotaKr zdecyowała się na adopcję naszej maleńkiej panienki, która jak tylko usłyszała o nowych Dużych - zaczęła wyglądać ich przez okno
Trochę swieżutkich zdjęć panienki:
A tu dowód na jej niewielkie gabaryty Kicia przy naszych 7-kilowcach to prawdziwy mikrusek Waży 2,7kg
Prosimy o kciuki do przyszłego weekendu Kicia jedzie do domu, w którym zamieszka z młodym kocim kawalerem oraz dwoma psiakami - oby wszystko poszło gładko [/img]
Muminko, tak się cieszę, tak długo czekałaś na domek i w końcu. Twoje dzieciaki już dawno w domkach, tylko Ty nadal czekałaś. Ale już teraz możesz odliczać dni do wyjazdu.
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto! Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000
Trzymam kciuki,jak najbardziej Za przyszły domek dla Muminki!!!
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
nasz domek szykuje się na przyjazd nowej lokatorki , miseczki już są , kawaler cały czas się myje na przyjazd panienki , będzie dobrze moje pieski przyjęły kocurka bezproblemowo, było to miesiąc temu, Muminko czekamy na Ciebie