Witam wszystkich bardzo serdecznie!!:)!!Jestem nową Dużą Delicji....kicia użekła mnie od samego początku...Cieszę się bardzo że dziś kicia jest z nami!!

!!Myślę że nas polubiła...śpi u nas na brzuszkach, kolanach....w nocy układa się na nas w łóżku...ciągle domaga się pieszczat!!Jest cudowna!!Aczkolwiek dzisiejszej nocy coś się w kici "popsuło"

chyba naszła ją ochota na pana kota....i całą noc nam szalała!!Jak braliśmy ją na ręce to się uspokajała i zasypiała traktorząc słodziutko...ale jak się budziła to było wesoło!!Trzeba będzie się do lekarza wybrać i będzie po sprawie!!:)!!Postaram się wkleić aktualne zdjecia kici z nowego domq....już ma swoją ulubioną zabawkę....takiego pająka z futerkiem na sznurku z pompką żeby pająk skakał...pająk miał futerko na sobie...a teraz są już dwie zabawki...pająk i futerko

futerko jest fajowe....Deli nosi je jak zdobycz!!dumnie paraduje z futerkiem w pyszczku!!:)!!Znalazła sobie też ulubioną kryjówkę....za łóżkiem....w ogóle wydaje mi się że Delicja już wie że to jej domek i swobodnie się w nim czuje!!Mam nadzieję że jest szczęśliwa....a sądząc po jej zachowaniu szczęsliwa jest z pewnością!!
Pozdrawiamy!!
Bercia, Tomek i Delicja!!:)!!