bardzo biedniusio ale coraz wiecej się rusza o ile mozemy to nazwać ruszaniem. Własnie zjadła gerberka zmieszanego z convalescence i spi
Mam nadzieje ze dojdzie do siebie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Corn pisze:Dziewczyny, poszukuję do bardzo dobergo i pewnego domku rudej lub z elementami rudego koteczki - do 4 miesięcy. Domek jest juz zakocony, sama miałam tam dac malucha z działek ale maleństwo umarło mi na rękach u weta.
Widziałam trikolorke wsród zdjęć. Natalia przeslij mi proszę jesli możesz większe zdjęcie - a nuż zakochają sie w jakiejs kruszynie.
Corn pisze:Ok. Aniu wrzucaj zdjatka. Może uda sie domek załatwić
Corn pisze:Ok. Aniu wrzucaj zdjatka. Może uda sie domek załatwić
pantea pisze:Zastanawiałam się ja Marinella dotarła wczoraj od wetki do domu (spotkałyśmy się poczekalni) z tym kocim bagarzem. Domyślam sie, że jakiś życzliwy transport się znalazł. W każdym razie chciałam powiedzieć, że jakby był potrzebna samochodowa pomoc to w tygodniu po 16:00 i w weekendy zazwyczaj mogę słuzyć autem.
marinella pisze:Dzis odwiedzili mnie panstwo od Smyka. Mały biega po całym domu jak szalonyMyslą nad dokoceniem sie ale na razie tylko myslą.
Mysia pisze:marinella pisze:Dzis odwiedzili mnie panstwo od Smyka. Mały biega po całym domu jak szalonyMyslą nad dokoceniem sie ale na razie tylko myslą.
Marinello, czy mówiłam już, że nie mogę wyjść z podziwu dla Twojego prokociego wpływu na ludzi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości