Marusia- szuka nadal:(... Kacperek i Marcelek juz w domku:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 19, 2006 22:04

Komu śliczne burasiątka.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Nie maja 21, 2006 8:52

Cudowne buraski oraz ich śliczna bura mamusia szukają domku....
może Ty zainteresujesz się nimi :?:
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Nie maja 21, 2006 19:19

Nikt się nie zachwycił jeszcze ślicznymi wesołymi koteczkami. One już są gotowe do zdobywania serc swoich przyszłych opiekunów. Chłopaczki i ich mamusia czekają na domki.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon maja 22, 2006 6:23

Kacperek i Marcelek to dwa małutkie wulkany energii.Brykają jak dwa małe małpiszonki. Super zabawa jest z kółeczkiem uwieszonym na sznurku przy koszyku. Jeszcze nie wiem który czy Kacperek czy Macelek ale jeden z nich bawił sie tym parę godzin. Dzisiaj popołudniu może uda się zrobić zdjęcie jak fajnie figlują. Upolowana myszka to dopiero trofeum :twisted: trzeba było na braciszka mruczek jak ten przyszedł zobaczyć czym bawi się ten drugi. Prawdziwe kino domowe bez włączania TV. Komu dwa kochane kociaki?
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon maja 22, 2006 10:11

Jak pięknie one mruczą. Takie malutkie kruszynki a motorki to prawie jak od "Syrenki" :wink: :lol: Kacperek i Marcele to pracowite chłopaki cały czas muszą coś robić małe wiercipiętki. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon maja 22, 2006 13:23

Maluchy są przekochane ślicznie się bawią i nie wyciagają pazurków. Delikatni młodzi panowie. Ich mamusia też bardzo delikatna koteczka chyba to po niej odziedziczyli. Wszystkie trzy słodziaki szukają domków. Domki decydujcie się bo maluszki szybko rosną i ich najsłodszy wiek niebawiem minie.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon maja 22, 2006 17:42

Śliczne maleństwa.
Kacperek to wielka rozkosz. :wink:
"Nie chcę iść do raju, jeśli tam moje koty mnie nie przywitają"
"Stajesz sie odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś"
Obrazek
Inek i Kropek czyli Chłopaki

Corn

Od: Wto sie 31, 2004 13:45

Post » Pon maja 22, 2006 18:07

Chłopaki były dzisiaj na przeglądzie u weta. Kociaki zdrowe i za 2 tygodnie pomaszerują po pierwsze szczepienie. :D Halo domki one już gotowe do wyruszenia w świat.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon maja 22, 2006 21:04

Muszę dodać ,że osobiście poznałam maluchy i ich mamusię Marusię....
Co do koteczki....no tak grzecznej i bezproblemowej koty to jeszcze nie poznałam......A jaka śliczna buraska....tylko dla koneserów burych :!:
a może nie tylko dla koneserów.... :wink:
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Wto maja 23, 2006 6:59

Maluchy to prawdziwe żywe sreberka. Dzisiaj przez nich spóźniłam się do pracy, ale nie moglam sobie odmówić popatrzenia jak się fajnie gonią w wannie. Biegały dookoła miski, później jeden wskoczył na pralkę a drugi tego nie widział i dalej rundkę w koło michy. :lol: Wrzuciłam im kulkę papierową do wanny i Marcelek wygiął grzbieci i zaczął pomrukiwać a Kacperek szybko skoczył o pacnął łapką kuleczkę i zaczęła się zabawa. Żeby się chłopaki nie pokłóciły :wink: to Marcelek też dostał kuleczkę. No i moje kino się skończyło bo spojrzałam na zegarek 8O
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto maja 23, 2006 9:03

safiori pisze:Maluchy to prawdziwe żywe sreberka. Dzisiaj przez nich spóźniłam się do pracy, ale nie moglam sobie odmówić popatrzenia jak się fajnie gonią w wannie. Biegały dookoła miski, później jeden wskoczył na pralkę a drugi tego nie widział i dalej rundkę w koło michy. :lol: Wrzuciłam im kulkę papierową do wanny i Marcelek wygiął grzbieci i zaczął pomrukiwać a Kacperek szybko skoczył o pacnął łapką kuleczkę i zaczęła się zabawa. Żeby się chłopaki nie pokłóciły :wink: to Marcelek też dostał kuleczkę. No i moje kino się skończyło bo spojrzałam na zegarek 8O

oj no proszę co koty robią z człowiekiem.... :D :D :D
ale maluchy faktycznie sa tak niemozliwe że mozna sie na nie gapic z rozdziawionym pyskiem i nigdy sie to nie znudzi:) tylko głowa boli bo bestie strasznie szybkie są.....

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Wto maja 23, 2006 13:01

agueska pisze:Muszę dodać ,że osobiście poznałam maluchy i ich mamusię Marusię....
Co do koteczki....no tak grzecznej i bezproblemowej koty to jeszcze nie poznałam......A jaka śliczna buraska....tylko dla koneserów burych :!:
a może nie tylko dla koneserów.... :wink:

Koneserów burych niestety jest mało a to takie kochane koty, miłe grzeczne i przytulaste. Marusia posiada te wszystkie cechy i usilnie szuka domku który doceni jej urodę i zalety charakteru.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto maja 23, 2006 20:00

Malutkie smyki rozrabiają na całego. Mają niespożyte siły. Gotowany kurczaczek jest pyszny i chrupeczki też. Maluchy chodzą z takimi śmiesznymi okrągłymi brzusiami. Są to super buraski.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Śro maja 24, 2006 6:39

Nikt nie chce mieć takich słodziaków rozrabiaków? Naprawde są przeurocze. Te ich zabawy i ten bez przerwy brzęczący motorek :1luvu:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Śro maja 24, 2006 7:56

safiori pisze:Nikt nie chce mieć takich słodziaków rozrabiaków? Naprawde są przeurocze. Te ich zabawy i ten bez przerwy brzęczący motorek :1luvu:

hmmm..... ja bym chciala...ale co z tego?
Domki - komu takie cudaki rozrabiaki i przy okazji słodkie maluchy wpadły w oko?

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

[poprzednia][następna]