Koty z Kokoszek proszą o dom!! kolejne fotki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 21, 2006 20:59

bagsiks pisze:Wy tego nie do końca nie rozumiecie więc nie trzeba odrazu naskakiwać. Te chore są izolowane do klatek i leczone inwidualnie. Są tęz koty zdrowe które przebywają z zdrowymi ale nie zaraża się od nich ponieważ dosały specjanie szczepionki.

no z tego co wiem, to trudno, zeby zdrowe od zdrowych sie zarazaly, bo i czym? zdrowiem?
szczepionki na co?
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Sob sty 21, 2006 21:16

ryśka pisze:anika :) pisałam swój post, kiedy w poście Irmy były tylko trzy kropki - własnie zmieniała jego treść i myślałam, że stało się coś złego :)

aha :)
to już rozumiem 8)

ale...
czy Irma przyjechała do schroniska gdzie koty mogą być nieszczepione (czy może wszystkie tam są szczepione?) wiedząc że Sabcia jest po p. więc ona (Irma) 'jest nosicielem' (a raczej roznosicielem wirusa) ? :roll:

czy może 'stwierdzono' ( ;) ) że kociaki ze schroniska i tak zetknęły sie z różnymi wirusami i jest i tak dla nich lepiej, żeby zostały zabrane przez Irmę, niż żeby dalej siedziały w schronisku? :roll:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob sty 21, 2006 21:43

Jeśli pytasz o to mnie, to mogę Ci tylko napisać, że nie znam Irmy i nie wiem czy miała kontakt z wirusem. Jeśli miała, to na pewno przez dłuższy czas nie powinna mieć kontaktu z nieszczepionymi kotami.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

[poprzednia]