ocalone przed trucicielem - 6 ma domek, 4 szukają - str.4

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 03, 2005 18:18

fruu gadalysmy zmonika po konsultacjach z tymi domkami i wyszlo na to ze :
jedna osoba bierze czarnego kociaka(ma byc czarny...)-poniewaz takiego nie mamy na stanie a kotek na srode do osoby ktora kota nie miala i w dodatku do łodzi to za porozumieniem z monika wyadoptowalam kotka jednego z takich ktora ja jeszcze mam-mieszkaja w szklarni gdzie terenu pilnuje pies morderca i ta k naprawde to jak ich nie oddam to "do lasu zawiezeimy myszy beda lapac" wiec...domek sprawdzam, jest zgoda na staly kontakt, umowe adopcyjna itp.

drugi domek poniewaz u pani doktor od korej pozyczalysmy klatke lapke w sobote czekal kocurek 5 miesieczny zdcydowalysmy ze jego wyadoptujemy bo jest starszy.
umowa adopcyjna tez bedzie podpisana, zwierzeta od zawsze w domu, kotka odwoze jutro osobiscie.
mam znimi staly kontakt i jestem umowiona na telefony.

jutro albo dzis jeszczenie wiem monika mowila ze zabiera kotki do siebie dla dziczka-zeby mu razniej bylo-do srody.w srode trafiaja do tej pani ktora ma nam pomoc w miare mozliwosci w adopcjach..nie wiadomo ile kotkow przyjmie.
aha ogloszenia wisza tez w SWPSie dzis powiesilam.

NADAL SZUKAMY DOMKOW dla 3 ktokow dziczka narazie oswajamy a reszte jutro o 7 rano lapiemy!

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Pon paź 03, 2005 18:25

super :)

te dwie osoby są z ogloszenia w aaaby.pl - skoro taka tego skutecznosc jest to ja chyba co tydzien bede dawac takie. zawsze sie znajdzie tutaj jakis kociak do adopcji. albo powiesze ogloszeniw w wyborczej na meisiac.... koszt czegos takiego nie powinien mnie zabic :D

aha i sory ze nie odpowiadalam ale po odpisaniu Monice na gg polozylam sie "na chwile" i obudzila mnie dopiero Lukrecja urządzająca Tymkowi toalete na moim brzuchu....

fruuu

Od: Wto wrz 13, 2005 11:32

Post » Pon paź 03, 2005 18:36

kotki domki hop

gagucia

Post » Pon paź 03, 2005 22:01

Buuu niedobra Monika zabrała mi Michałka :cry:

Keiti

Od: Nie maja 22, 2005 20:56

Post » Pon paź 03, 2005 22:10

keiti powiedz mi te dwa kocurki takie same to jak sie maja?
bo monika narazie jest zajeta i nie odpowiada.
a ja prowadze tu aktywne negocjacje z potencjalnymi klientami;))czy mozna je podciagnac pod okreslenie "OSWOJONE"?
zreszta jak znajdziesz chwile to napisz mi na gg z prv..

gagucia

Post » Pon paź 03, 2005 23:16

hooooop

fruuu

Post » Wto paź 04, 2005 19:45

kotki zostaja u mnie :dance:
dwa u mamy dwa w moim domu.

opisze wszystko poznej narazie mam szpital w domu.

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Wto paź 04, 2005 19:54

:ok: świetnie :D

malawaszka

Od: Pon maja 24, 2004 23:58

Post » Wto paź 04, 2005 20:05

najnowszych wieści od Moniki:
kociaki zostają u niej, to juz wyrzej napisała. Dziewczyna rządzi facetami, a szowiniscie nie chca jej do spania w kupie wpuscic za to :D
1 kociaka wzięła mama Nigry pierwszego dnia łapanki od razu po spojrzeniu w cudne oczęta :)
1 wyadoptowała gagucia :)

Do złapania i co za tym idzie adopcji zostały jeszcze 2 szaro-whiskaskowate i 2 czarne z białymi dodatkami. Za jakis czas trzeba będzie złapać gromadkę jeszcze niewychodzącą, nie wiadomo ile ich jest i jakie kolorki (mama to szylkretka).
Jak widać kociaki mają siłę przekonywania, sa słodkie niesamowicie i potrafią się odwdzięczyć za okazane serce. Tylko jeden poszedł do domku spoza kręgu łapaczy :)
Polecamy gorąco kocięta z tej "serii". Nie da się ich nie pokochać :)

fruuu

Post » Wto paź 04, 2005 22:28

Ja się tak martwiłam o Michałka, że jutro już chciałam brać go do siebie :D a tu dziś w podróży Monika zadzwoniła i oznajmiła, że Michał będzie mieszkać u niej 8O Ale siem zdziwiłam...
No to teraz 2 fajnych chłopaków których bardzo lubie mieszka u Moniki :lol:

Keiti

Post » Czw paź 06, 2005 12:14

Kociaki są super.

Michałek i jego brat, robiś to co powinno sie robić w kuwecie na łóżku.
Dzikus wczoraj bawił się sam piłeczkami, i troche obserwował co My z gromadką robimy:)

A dziewczynka - diablica, tłucze wszytstkich, warczy sama na siebie, i ogolnie wiecznie jest na fochu.

Pracuje nad nimi, chce jak najszybciej odzyskac swoj azyl i swoje łóżko, bo tu z moimi kotami nie da sie spac :twisted:

MonikaWarszawa

Post » Czw paź 06, 2005 12:37

Monika czyli niedługo nie tylko z Tosiem będziesz chodzić na szkolenie ale i z Michałkiem i Starkiem :lol:

:twisted: Michałku nie wolno srać na łóżeczko :twisted:

Keiti

Post » Czw paź 06, 2005 13:13

jakie kotki jeszcze szukają domu?
Gość

Post » Czw paź 06, 2005 13:18

do złapania został jeden tygryskowato-szary, jeden whiskasik i dwa czarne z białymi znaczeniami. czarne - prawdopodobnie silnie zakatarzone.

fruuu

Post » Czw paź 06, 2005 13:18

Napewno na szkolenie musi iść Dziewczyna, bo jest duzo bardziej agresywna niz Toś :lol:

Prawdopodobnie u mnie bedzie Michałek i dziewczynka, a u mamy dzikus i chory, ale to wyjdzie w praniu, zobaczymy ktore koty beda sie najlepiej akceptowały, ale to jeszcze min dwa tygodnie.

MonikaWarszawa

[poprzednia][następna]