Przepraszam, miałam przez kilka dni nieczynny komputer. Tak, rozwolnienia już praktycznie nie ma, jedynie ten nieprzyjemny zapach... Tylko pojawił się nowy problem - grzybica. Ale już to leczymy.
Ystävyys on auringonsäde, joka lämmittää pilvisenä päivänä!
Zrób badanie zeskrobin - wet potrafi. Moja schroniskowa kotka była leczona na grzybicę, a okazało się, że ma jeszcze skórnego świerzbowca, kąpałam ją w Micetalu, co rozpulchniało skórkę i ułatwiało świerzbowcowi penetrację ....
odświeżam po baaaaaaaaaardzo długim czasie. no więc kiciulka ma już za sobą wszelkie problemy żołądkowe, miała alergię skórną a nie żadne pasożyty więc została odczulona. przytyła i ogólnie zrobiła się zupełnie inna. wstrętny, rozpaskudzony, przytulak a tu proszę jej foteczka. LUNA i jak się podoba?
Ystävyys on auringonsäde, joka lämmittää pilvisenä päivänä!
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Jasne, że się podoba Uwielbiam rozpaskudzone koty Sama mam takie - Pusiunia ułożyła sie gościowi sylwestrowemu na kolanach i nie mógł się ruszyć - jak tylko spróbował, to gryzła. Kot leży, tak mu dobrze, nie przeszkadzać