szukam rudej kotki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 12, 2005 15:13

a moze jakas slicznotka koloru szaro-bialego w prazki.......?
Gość

Post » Pon wrz 12, 2005 15:24

Anonymous pisze:naprawde zalezy mi na kotce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale właściwie dlaczego??????????????????????

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Pon wrz 12, 2005 15:28

Zajrzyj do wątku Rudo-biała Lavazza (.......) szuka domku

Glass

Od: Pt wrz 09, 2005 10:33

Post » Pon wrz 12, 2005 15:32

prosze Was o pomoc,a Wy kazecie mi sie tlumaczyc dlaczego chce wlasnie takiego kota,a nie innego.Chce kota,chce pomoc jakiejs bezdomnej istocie.Decyzja nie zalezy tylko ode mnie,jak juz wspomnialam gdyby tak bylo przygarnelabym wszystkie.ZROZUMCIE

mz

Od: Nie wrz 11, 2005 10:45

Post » Pon wrz 12, 2005 15:51

mz pisze:prosze Was o pomoc,a Wy kazecie mi sie tlumaczyc dlaczego chce wlasnie takiego kota,a nie innego.Chce kota,chce pomoc jakiejs bezdomnej istocie.Decyzja nie zalezy tylko ode mnie,jak juz wspomnialam gdyby tak bylo przygarnelabym wszystkie.ZROZUMCIE

A Ty zrozum, że rude kotki-dziewczynki to rzadkość, rude rodzą się kocurki... jak mamy Ci pomóc??
Skoro decyzja nie należy tylko do Ciebie, to wytłumacz jasno "temu komuś od kogo jeszcze zależy" jakie są fakty
albo będzie rudy (kocurek) albo kotka (i tu w kolorach dowolność)
Rude panienki, które pojawiły się tu na forum można policzyć na palcach u jednej ręki, a popatrz ile tu kotów różnokolorowych i wszystkie biedaki czekają na domek :roll:
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Pon wrz 12, 2005 16:04

Po raz drugi: zajrzyj do wątku: białoruda Lavazza.... Może będziesz miała szczęście, ale ja na twoim miejscu wzięłaby szylkretkę i trikolorkę. Są wyjątkowo cudne, a jeśli Twój TŻ jest człowiekiem godnym miłości kotów, to wpadnie po uszy z miłości do nich dwóch .
Są po prostu przepiękne!!!!! :roll:

Glass

Od: Pt wrz 09, 2005 10:33

Post » Pon wrz 12, 2005 16:05

wiem,ze rude kotki rzadko sie zdarzaja dlatego rozmawialam Z TYM KIMS i jak napisalam wczesniej szukam rowniez jakiejs szarej slicznotki!
Ostatnio edytowano Pon wrz 12, 2005 16:19 przez mz, łącznie edytowano 1 raz

mz

Post » Pon wrz 12, 2005 16:07

Klaudia, przepraszam, ale po co ta emotka i taki tekst? Wymyślili sobie rudą kotkę, OK, to jest ich wybór i trzeba to uszanować, a nie przewracać oczyma. W ten sposób tylko możesz odstraszyć dziewczynę od forum, a nie o to przecież chodzi. I nie każdy musi czuć potrzebę pomocy kotom niezależnie od ich umaszczenia.
Może mz dostała zgodę na kota pod warunkiem, że to będzie kotka i ruda? Nie znamy okoliczności, nie nam oceniać wybory innych. Chcą pomóc kotu, a to jest najważniejsze.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pon wrz 12, 2005 16:19

kota7 pisze:Klaudia, przepraszam, ale po co ta emotka i taki tekst? .

sprecyzuj co masz na myśli mówiąc TA emotka i TAKI tekst
moim zdaniem jest normalny tekst z normalną emotką
jeśli nie zrozumiałaś - nie chodzi o to że ktoś wymarzył sobie konkretny kolor, raczej połączenie płci z kolorem, która jest rzadkością, wiesz że nie każdy musi sobie zdawać z tego sprawę?
natomiast pytanie dlaczego kotka? jest dla mnie również jasne dlaczego padło, może ktoś w przyszłości, chciałby zrobić z takiej kotki mamę?? jestem ostrożna i tyle

czy mój post był jakiś obraźliwy czy wulgarny, żeby odstraszał??? 8O

Proponuję aby wrócić do tematu.
Na inne tematy możemy porozmawiać na pw.
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Pon wrz 12, 2005 16:51

pisalam do eve,ale nie odpowiada,jestem zla na siebie,ze przeoczylam te slicznotke?

mz

Post » Pon wrz 12, 2005 16:55

Spokojnie, zdaje się, że ona jeszcze domu nie ma :)
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pon wrz 12, 2005 16:58

czytalam,ze ktos byl chetny,kasia85,pisala nawet,ze ma transport

mz

Post » Pon wrz 12, 2005 18:05

w kazdym razie jak nie znajdziesz rudej kotki, to przejzyj wszystkie inne ogloszenia dotyczace kotek w ogole. Powodzenia dla kota! Hejka :)
Gość

Post » Pon wrz 12, 2005 18:39

kurcze dziwczyny, chce takiego kota nie innego, pamietacie jakie byly wymaganie moich rodzicow przed dokoceniem?? nie to zajrzyjcie do naszego watku polecam pierwsza strone...

chce takiego kota, ja ja rozumiem, w sumie chce dac mu dom, czy to ma znaczenie czy da go w tej chwili czy za tydzien??
wazne zeby jakies kocie znalazlo opiekuna...

szukaj dalej , moze sie uda :D
takich kotek jest naprawde niewiele weic nie bedzie latwo... ale moze jak sie trafi tricolor z przewaga rudego to sie skusisz - na taka sa wieksze szanse... a trikolorki sa cudne... wiem, bo mam...
:lol:

i nie denerwuj sie kochana, znajdziesz jakiegos kotka, ktorego pokochasz, tylko to musi potrwac...
a dziewczynami sie nie przejmuj, one czasem sa przewrazliwione :D troche :D
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Pon wrz 12, 2005 18:42

sliczne sa te Twoje kociaki,jestem na dobrej drodze,namawiam Lavazze,aby zamieszkala u mnie

mz

[poprzednia][następna]