4miesięczna KOTECZKA DYMNA - w schronisku w Mielcu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2005 14:15

Wszystkie te, co powyżej plus forum na Gazecie Wyborczej i ogłoszenia papierowe na sklepach zoo.
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Pon gru 05, 2005 15:27

no no ... na allegro z nią :) :) :) A moze jakies nowe zdjecia albo wiadomości o kotce by sie przydały.. np jaka jest.. co lubi.. czy umie korzystać z kuwety..czy lubi mizianki.. czy jest juz duża.. czy jest zdrowa itp ?
Gość

Post » Pon gru 05, 2005 17:46

pozwolę sobie podrzucić tą pięknotkę :)
Gość

Post » Pon gru 05, 2005 19:17

Anonymous pisze:pozwolę sobie podrzucić tą pięknotkę :)

To i ja :D
ObrazekObrazek

bechet

Post » Pon gru 05, 2005 21:17

O boże! Taki cudny kociak nie może znaleźć domku tak długo?! Jak to wogóle możliwe? ludzie oczków w głowach nie mają? Przeciez to CUDO a nie kot! Jakie ona ma przepiękne oczy!

Zakochałam sie :cry: wiedziałam ze nie powinnam była tu przychodzic, zeby Mielec nie był tak daleko już bym chyba po tę piekność jechała, mimo że szukałam rudzielca.

:cry: Kiciu znajdź domek szybciutko i chowaj sie zdrowo!
Cree

Post » Pon gru 05, 2005 21:45

jest cudowna po prostu...
gdyby nie to, ze mam juz dwa koty, to bym ja zabrala...
ludzie zobaczcie jaka jest cudna
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pon gru 05, 2005 23:35

Cree... a skad jestes? bo ja sobie mysle ze jakby sie tak bardzo postarac to koteczka mogłaby być adoptowana niekoniecznie w mielcu.. nie wiem co na to dziewczyny ze schroniska...
Gość

Post » Pon gru 05, 2005 23:38

Obrazek

tak jeszcze tylko przypomne jaka to piękna kocica 8)
Gość

Post » Wto gru 06, 2005 8:00

Postaramy sie o nowe zdjecia koteczki. Mysle, ze za tydzien zdjecia juz beda wstawione na strone. My w schronisku jestesmy tylko w weekendy niestety.
Ula niezalogowana

Post » Wto gru 06, 2005 10:01

Ula niezalogowana pisze:Postaramy sie o nowe zdjecia koteczki. Mysle, ze za tydzien zdjecia juz beda wstawione na strone. My w schronisku jestesmy tylko w weekendy niestety.

No to czekamy 8)
ObrazekObrazek

bechet

Post » Wto gru 06, 2005 10:35

Cree pisze:O boże! Taki cudny kociak nie może znaleźć domku tak długo?! Jak to wogóle możliwe? ludzie oczków w głowach nie mają? Przeciez to CUDO a nie kot! Jakie ona ma przepiękne oczy!

Zakochałam sie :cry: wiedziałam ze nie powinnam była tu przychodzic, zeby Mielec nie był tak daleko już bym chyba po tę piekność jechała, mimo że szukałam rudzielca.

:cry: Kiciu znajdź domek szybciutko i chowaj sie zdrowo!
Gość

Post » Wto gru 06, 2005 13:38

Jezu spać przez kicucha nie mogłam, sniła mi sie cały czas, ona mnie jakoś zaczarowała tymi oczami swoimi, to czarodziejskie zwierzątko! :)

Anonymous pisze:Cree... a skad jestes? bo ja sobie mysle ze jakby sie tak bardzo postarac to koteczka mogłaby być adoptowana niekoniecznie w mielcu.. nie wiem co na to dziewczyny ze schroniska...

Ja niestety w Wawie mieszkam, bez żadnych szans na transport. Może i dobrze bo inaczej bym na rodziców nakichała i zabrała pieska żeby poznał swoją nową siostrzyczke a to by troche nierozsadne było, w koncu im sie kotek też powinien najpierw spodobać.

Na zdjecia czekam z niecierpliwością i zaczynam akcje poszukiwania dla niej domku bliżej Mielca
Obrazek

Cree

Od: Wto gru 06, 2005 13:20

Post » Wto gru 06, 2005 16:50

nikt nie chce czarodziejskiej kocicy... a ona taka piękna.. marnuje sie bidulka w schronisku... :cry:
Gość

Post » Wto gru 06, 2005 19:13

Do góry smutasku
ObrazekObrazek

bechet

Post » Wto gru 06, 2005 21:29

komu piekna dymna koteczke o cudownych slepkach?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

[poprzednia][następna]