Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Ja podjadę na dyżur jutro - ale po 17.
Pietraszka pisze:Mogę jutro podjechać, ale na bardzo krótko, leki, jedzonko, kuwety, bo na 12 muszę być na Retkini.
Czy ktoś może być w lokalu w środę około 14, żeby odebrać karmę z darów od Pani Ady?
olala1 pisze:Pietraszka pisze:Mogę jutro podjechać, ale na bardzo krótko, leki, jedzonko, kuwety, bo na 12 muszę być na Retkini.
Czy ktoś może być w lokalu w środę około 14, żeby odebrać karmę z darów od Pani Ady?
Aga a czy odbior karmy musi być w lokalu? Ja pracuję niedaleko więc, jak można zmienić miejsce to mogę odebrać jedzonko.
Pietraszka pisze:olala1 pisze:Pietraszka pisze:Mogę jutro podjechać, ale na bardzo krótko, leki, jedzonko, kuwety, bo na 12 muszę być na Retkini.
Aga a czy odbior karmy musi być w lokalu? Ja pracuję niedaleko więc, jak można zmienić miejsce to mogę odebrać jedzonko.
Nie, nie musi, chętnie skorzystam z Twojej propozycji, a mogę podać Twoje dane i telefon do kontaktu (podaj mi na priv)?
Duszek686 pisze:Ja podjadę na dyżur jutro - ale po 17.
O 14 w tygodniu będzie ciężko, bo wszyscy pracują - ja codziennie do 16 - a we wtorki do 17
Aiden pisze:Wszystkie informacje o Chmurce pilnie poszukiwane!Jaką karmę lubi, czy ma jakieś zabawki którymi się bawi... (przepraszam, że tak lakonicznie ale piszę jeszcze przed szkołą, a potrzebuję jeszcze dzisiaj złożyć zamówienie
) Miłego dnia !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości