oj Gosiu - po raz trzeci dziś napiszę to samo - człowiek planuje, kombinuje , dopina na ostatni gużik, a przewrotny los siedzi w kącie i zaśmiewa się do łez.
Nieee - DT się nie wycofał, DT dostał ode mnie zupełnie innego kotka
Też już nie mam siły na pisanie, więc przekopiuję
Post » Wto wrz 16, 2014 22:56 Re: Rokokowe Kokoty: no i się okocilim...
se wtrącę tzry grosze, bowiem maluch trafił do anieli za moim posrednictwem.
A miało być tak pięknie....Miała tymczasować moje maluchy z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=164538
Ale człowiek planuje, dopina wszystko, a przewrotny LOS siedzi w kącie i zaśmiewa się do łez.
Przekopiuję z drugiej strony lustra.
Kotek jest stąd , kopiuję z innego wątku.
I miałam kolejną propozycję adopcji - pan kupił dzieciom dwa kotki ( po dychu sztuka) - dzieci dwójka. Kotki jakoś 6 tyg, żeby lepiej się wychowały. Kotki są w garażu, żeby się przyzwyczaiły, dzieci zabierają je na zabawę. I wczoraj jedno kocię uciekło.....ZGROZA - jedno dziecko nie ma swojego kotka :wow: :wow: Aaaaa ...kotek winien byc przytulasty.....
"moje" gnojki zdecydowanie odmówiły współpracy. Złapałam szarego - pogryzł mnie, podrapał...Wsadziłam do transportera, poszłam łapać dalej. Ale transporter zamknęłam z jednej strony, żeby mieć łatwiej. Taaaa - łatwiej to on miał, jest najmniejszy i się wyślizgnął przez szparę z drugiej strony. No nic, w czwartek Asia przywiezie klatkę- łapkę. I transporter...mój zostawiłam u anieli

Asia właśnie wyciągała klatkę z auta, gdy podleciało do nas toto wrzeszczące w niebogłosy.
Decyzja była właściwie samoczynna - złapałam gnojka i do transportera. Każda kosteczka na wierzchu, oczka zaropiałe - bieda z nędzą.
Na talerzyk z odrobiną jedzenia rzucił się, jakby od dawna nic nie jadł. Szybki telefon do anieli - weźmie. No to do weta, gdzie też odczekałyśmy swoje. Po drodze maluch z lekka się obsrał....
Dostał kropelki do oczu, wetka stwierdziła, że niekoniecznie musi to być kk, że bystry bardzo, ale wychudzony przeraźliwie. Probiotyk, Asia kupiła conva...
Dziewczyny, on ma oczy jeszcze zupełnie niebieskie, ma max 6-7 tyg. Od trzech tygodni siedzi w garażu.....
Dla niewtajemniczonych - Asia to forumowa jerzykowka, której pokłony głębokie biję

ObrazekObrazekObrazekObrazek
izka53
Od: Śro wrz 29, 2010 14:54