rudy point długowłosy z niebieskimi oczami ZNALAZŁ DS <3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 25, 2013 9:22 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Aklimatyzacja będzie przebiegać błyskawicznie, Pan Kot już wie o co chodzi i nie może przestać opowiadać od wczoraj. 8)
(...) powiedział kiedyś do mnie: „Nie wiem, czy uda ci się poprawić rasę, ale zrób wszystko, żeby przynajmniej jej nie zepsuć". Zrozumiałam wtedy, jak wielka odpowiedzialność ciąży na hodowcach i jak ważne są podstawowe zasady, którym powinni oni pozostać wierni przez całe życie. (...)

mów mi Fatum

Od: Pon maja 03, 2010 13:39

Post » Pt paź 25, 2013 9:32 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Bo Pan Kot ma zawsze dużo rzeczy do powiedzenia :)
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt paź 25, 2013 9:39 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Opowiada swoje wrażenia :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt paź 25, 2013 10:19 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Ale żeby aż całą noc mruczeć, barankować i gadać? Ja się nie wyspałam przez te jego wrażenia :ryk:
(...) powiedział kiedyś do mnie: „Nie wiem, czy uda ci się poprawić rasę, ale zrób wszystko, żeby przynajmniej jej nie zepsuć". Zrozumiałam wtedy, jak wielka odpowiedzialność ciąży na hodowcach i jak ważne są podstawowe zasady, którym powinni oni pozostać wierni przez całe życie. (...)

mów mi Fatum

Post » Pt paź 25, 2013 10:27 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

A może on Cię błagał : nie oddawaj mnie! Nie oddawaj tej babie... :cry:

bietas

Od: Sob lip 21, 2007 9:52

Post » Pt paź 25, 2013 10:36 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

mów mi Fatum pisze:Ale żeby aż całą noc mruczeć, barankować i gadać? Ja się nie wyspałam przez te jego wrażenia :ryk:

eeee taaaam, może Ci się to tylko śniło :mrgreen: :ryk:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt paź 25, 2013 11:18 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

bietas pisze:A może on Cię błagał : nie oddawaj mnie! Nie oddawaj tej babie... :cry:

Wręcz przeciwnie, on kieruje się do wyjścia. No i fakt, że sam wchodzi do transportera jest zaskakujący. Po raz pierwszy go tam musiałam szukać zamiast w szafie. 8O

mów mi Fatum

Post » Pt paź 25, 2013 11:25 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Najwyraźniej stwierdził że czas na przeprowadzkę :ryk:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt paź 25, 2013 11:35 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Wręcz przeciwnie, on kieruje się do wyjścia. No i fakt, że sam wchodzi do transportera jest zaskakujący. Po raz pierwszy go tam musiałam szukać zamiast w szafie. 8O[/quote]

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

dziś wieczorem przychodzi pan na pomiar i wycenę osiatkowania :-)
jak dostanę urlop na poniedziałek, to będę miała już bezpieczny dom :kotek:

bietas

Od: Sob lip 21, 2007 9:52

Post » Pt paź 25, 2013 11:40 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

bietas pisze:

dziś wieczorem przychodzi pan na pomiar i wycenę osiatkowania :-)
jak dostanę urlop na poniedziałek, to będę miała już bezpieczny dom :kotek:

Dla fanów i fanek:
Obrazek :mrgreen:

mów mi Fatum

Post » Pt paź 25, 2013 12:24 Re: rudy point długowłosy z niebieskimi oczami ZNALAZŁ DS <3

Łał, przybywam akurat na Happy End :wink: :D
Cudowny Pan Kot :love: I jak się okazuje, prawdziwy szczęściarz z niego :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt paź 25, 2013 15:13 Re: rudy point długowłosy z niebieskimi oczami ZNALAZŁ DS <3

Piękny :) a błękitne oczy :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt paź 25, 2013 15:46 Re: rudy point długowłosy z niebieskimi oczami ZNALAZŁ DS <3

I ja się cieszę, że Pan Kot będzie na swoim. Cudeńko :love: :love: :love:

Kibicowałam mu od pierwszej chwili.....

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt paź 25, 2013 16:17 Re: rudy point długowłosy z niebieskimi oczami ZNALAZŁ DS <3

Dziękujemy bardzo. :1luvu:

mów mi Fatum

Post » Sob paź 26, 2013 9:50 Re: rudy point długowłosy z niebieskimi oczami ZNALAZŁ DS <3

Śliczny kot. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia.stargard

Od: Wto sie 27, 2013 10:14

[poprzednia][następna]