Winter...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 27, 2013 18:13 Re: W piatek szczepienie-Winter szuka domu stałego.

alab108 pisze:Zawsze zwarta i gotowa :ok: :ryk:

wyglada na to ,ze się wysypiasz...jak "ogarne"moje kłopoty to poczytam co tam u Was "piszczy w trawie" :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt mar 01, 2013 13:08 Re: W piatek szczepienie-Winter szuka domu stałego.

Jesteśmy po wizycie,mały został zaszczepiony Purovaxem
Chciałabym podziękowac P.Hani za wpłate 50zł dla maluszka-kupiłam jedzonko małemu,wstawię zamówienie
ObrazekObrazek

korekta zamówienia,musiałam dokupic jakies jedzonko,zeby nie płacic za transport:
Obrazek[/quote]
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto mar 05, 2013 9:33 Re: Winter szuka domu stałego-jestem zaszczepiony...

Obrazek

teraz tak wygladam-2.03
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto mar 05, 2013 9:40 Re: Winter szuka domu stałego-jestem zaszczepiony...

Podczytuję.....teraz to rzeczywiście chłop na schwał...
:D :D :D

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Śro mar 06, 2013 16:42 Re: Winter...

Winterek nadal szuka domu stałego,czeka na zrobienie mu testów na wirusówki,musi jeszcze poczekać ze względów finansowych.Wierze,że znajdzie dobry dom,jesli bedzie pozytywny oczywiście zostanie u mnie,nie ma watpliwości...Nie widzę sensu prowadzenia tego wątku,wiec go zamknę.Watek miał na celu pomóc małemu znaleźć DT,lub DS,a siedzi nadal u mnie,więc... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro mar 06, 2013 18:02 Re: Winter...

Zamykam na prośbę autorki.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia]