To mój - w porównaniu z Niutkowym Karmelem i z Rudolfem - to jest mikrusek

Kciuki za najlepszy domek dla Rudolfa

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bedetka pisze:Monika Ty się szwędasz ale u mnie jeszcze nie byłaś, wpadnij kiedyś na kawkęzapraszam viewtopic.php?f=1&t=147812
Neigh trzymam kciuki za wizytę, kto pojedzie i kiedy?
Neigh pisze:Na razie mam jedną zgodę na przedadopcyjną na DS. Reszta nie warta zachodu, Kot do dowiezienia Babci dziś wieczorem do innego miasta........i takie tam
Ludzie nie rozumieją pojęcia "wolontariusz" .....
Neigh pisze:(...) Są to domy typu 'kotek dla babci, którego za 3 h mam dostarczyć 60 km dalej". Czasami mam wrażenie, ze ludziom się wydaje, ze Fundacja to taka troszkę inna forma firmy kurierskiej - która dostacza zamówione koty tarzając sie przy tym ze szcześcia......
Kinnia pisze:Ludzie poległam. Przyjaciółka nie dała się przegadać (wie jak zajmować się kocio, finansowo wydolna). Chyba przesadziłam bo na "molestowanie" też już nie reaguje. Wychodzi na to, że "życie" z moimi futrami jej wystarczy. Ciekawe czy przymusowa abstynencja będzie miła. A taką zamierzam wprowadzić
. Osobiście, całkowicie i "ze sznurówkami" zakochałam się w Rudolfie (wyraz jego pysia śni mi się po nocach). Strasznie chciałabym dać mu domek (u mnie) ale chyba nie mogę
Monika_Krk pisze:
Kurde , ludzie są fajni . Neigh - napisz książkę , wydasz i zarobisz fortunę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości