Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 07, 2013 23:25 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

Karmel - jaki duuuży 8O i śliczny :1luvu: :mrgreen:
To mój - w porównaniu z Niutkowym Karmelem i z Rudolfem - to jest mikrusek :wink: Ma ponad 3 lata, wygląda jakby miał 7 m-cy, zachowuje się jakby miał 7 tygodni, a rozumku chyba w ogóle brak :twisted: :lol:

Kciuki za najlepszy domek dla Rudolfa :ok: :ok: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto sty 08, 2013 10:10 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Co z Rudolfem.

Po 1 - sprawa nie jest bardzo pilna, muszę przeedytować tytuł wątku. Pani Rudolfa chce go oddać za 2 - 3 tygodnie. Więc Monika możesz zdjąć Rudolfa z podpisu a wrzuć spowrotem białego...
Po 2 - nic konkretnego - są pytania o Rudolfa, wszystko przekazuję Neigh i ona prowadzi rozmowy z potencjalnymi chętnymi. Jak coś się wyklaruje to napewno Was poinformuję, zaglądam tu codziennie...
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Wto sty 08, 2013 15:43 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Na razie mam jedną zgodę na przedadopcyjną na DS. Reszta nie warta zachodu, Kot do dowiezienia Babci dziś wieczorem do innego miasta........i takie tam

Ludzie nie rozumieją pojęcia "wolontariusz" .....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sty 08, 2013 19:42 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Zostawiam jednak przekierowanie do wątku Rudolfa, bo wątek Śnieżynka zamarł - nikt nie odpowiada, nie wiadomo o co "kaman"
Chyba , że trza ściągnąć . Jak mus to dajcie znać. A jak nie to niech "se" siedzi u mnie w nogach.
Ja się szwendam po różnych wątkach więc go roznoszę tu i tam.
Teraz więcej pracy mam , ale zawsze jednak się szwendam :mrgreen: .
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 08, 2013 22:09 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Monika Ty się szwędasz ale u mnie jeszcze nie byłaś, wpadnij kiedyś na kawkę ;) zapraszam viewtopic.php?f=1&t=147812 ;)

Neigh trzymam kciuki za wizytę, kto pojedzie i kiedy?
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Deborah A. Edwards

Bedetka

Post » Wto sty 08, 2013 22:15 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Bedetka pisze:Monika Ty się szwędasz ale u mnie jeszcze nie byłaś, wpadnij kiedyś na kawkę ;) zapraszam viewtopic.php?f=1&t=147812 ;)

Neigh trzymam kciuki za wizytę, kto pojedzie i kiedy?

Nie wiem.......myslę. Ale coś mi dziś niesporo idzie.......strasznie duzo dziś pracy miałam i mi się mózg lekko znieczulił......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto sty 08, 2013 22:35 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Neigh pisze:Na razie mam jedną zgodę na przedadopcyjną na DS. Reszta nie warta zachodu, Kot do dowiezienia Babci dziś wieczorem do innego miasta........i takie tam

Ludzie nie rozumieją pojęcia "wolontariusz" .....

Chyba się pogubiłam... o.O to o Rudolfa chodzi? Ma potencjalny DS do sprawdzenia? To by było fajnie dla niego... myślę...
...i mam nadzieję, że się nie wliczam w resztę nie wartą zachodu...:(
SZKUCIA i CUDNY vel HUNCWOT
Obrazek Obrazek

marguerite

Od: Nie lis 13, 2011 15:09

Post » Śro sty 09, 2013 9:37 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

marguerite czy Ty masz coś wspólnego z adopcją Rudiego? ;) Ustawiasz się w kolejce..? Bo tak jakoś niejasno piszesz a ja nie do końca w temacie kto i gdzie ;)

Neigh oj uważaj na siebie bo jak nam zaniemożesz to kto to wszystko ogarnie?
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Deborah A. Edwards

Bedetka

Post » Śro sty 09, 2013 10:55 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Oj matulu........nie można jednak pisac skrótami myslowymi - ładnych parę osób napisało w sprawie adopcji Rudolfa.Nie jako DT tylko regularnej adopcji. Z czego tylko jeden dom po wstępnej selekcji kwalifikuje się na przed adopcyjną - reszta........nie. Są to domy typu 'kotek dla babci, którego za 3 h mam dostarczyć 60 km dalej". Czasami mam wrażenie, ze ludziom się wydaje, ze Fundacja to taka troszkę inna forma firmy kurierskiej - która dostacza zamówione koty tarzając sie przy tym ze szcześcia......

Obrazek

Neigh

Post » Śro sty 09, 2013 15:12 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Neigh pisze:(...) Są to domy typu 'kotek dla babci, którego za 3 h mam dostarczyć 60 km dalej". Czasami mam wrażenie, ze ludziom się wydaje, ze Fundacja to taka troszkę inna forma firmy kurierskiej - która dostacza zamówione koty tarzając sie przy tym ze szcześcia......

Oj tam oj tam... zapakować kota w karton po winie, założyć bryczesy, wsiąść na koń i węgierską pocztą ... śpiewając przy tym ...
"Nas nie dogoniat" - mknąć po szosie jak po Wielkiej Pardubickiej :mrgreen:

Kurde , ludzie są fajni . Neigh - napisz książkę , wydasz i zarobisz fortunę :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 20:02 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Ludzie poległam. Przyjaciółka nie dała się przegadać (wie jak zajmować się kocio, finansowo wydolna). Chyba przesadziłam bo na "molestowanie" też już nie reaguje. Wychodzi na to, że "życie" z moimi futrami jej wystarczy. Ciekawe czy przymusowa abstynencja będzie miła :evil: . A taką zamierzam wprowadzić :evil: . Osobiście, całkowicie i "ze sznurówkami" zakochałam się w Rudolfie (wyraz jego pysia śni mi się po nocach). Strasznie chciałabym dać mu domek (u mnie) ale chyba nie mogę :crying:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro sty 09, 2013 20:23 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Kinnia pisze:Ludzie poległam. Przyjaciółka nie dała się przegadać (wie jak zajmować się kocio, finansowo wydolna). Chyba przesadziłam bo na "molestowanie" też już nie reaguje. Wychodzi na to, że "życie" z moimi futrami jej wystarczy. Ciekawe czy przymusowa abstynencja będzie miła :evil: . A taką zamierzam wprowadzić :evil: . Osobiście, całkowicie i "ze sznurówkami" zakochałam się w Rudolfie (wyraz jego pysia śni mi się po nocach). Strasznie chciałabym dać mu domek (u mnie) ale chyba nie mogę :crying:

Myślę, że przyjaciółka ma prawo nie chcieć mieć kota. :D Nie martw się tak, na siłę nie można ludzi uszczęśliwiać.
Rudolf jest naprawdę piękny , dom znajdzie, a przyjaciółka musi sama decydować o swoim życiu :ok:
Ja obstawiam , że dom trafi się mu do dwóch tygodni.

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 21:35 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Cytat: " Myślę, że przyjaciółka ma prawo nie chcieć mieć kota. :D Nie martw się tak, na siłę nie można ludzi uszczęśliwiać.
Rudolf jest naprawdę piękny , dom znajdzie, a przyjaciółka musi sama decydować o swoim życiu :ok:
Ja obstawiam , że dom trafi się mu do dwóch tygodni.[/quote]"

Taaaaa Ma prawo nie chcieć kota. To czego moim "żyć nie daje"? Niechseswojegozadobędzie :evil: . Na "łatwiznę" to każdy chce. Ma całowity post na moje wszystkie koty :evil: . Ciekawe ile wytrzyma. Jestem na nią zła.

Rozpaczam bo ja się w nim zakochałam. A chyba nie mogę .... :placz:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro sty 09, 2013 21:40 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Monika_Krk pisze:
Kurde , ludzie są fajni . Neigh - napisz książkę , wydasz i zarobisz fortunę :ok:

Żeby napisać książkę to trzeba:
- umiec pisać
- mieć czas na napisanie
- miec o czym pisac
- znaleźć kogoś kto wyda
A przede wszystkim kogos, kto będzie chciał czytać..

Za dużo jak dla mnie

Obrazek

Neigh

Post » Śro sty 09, 2013 22:18 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

gdybym mogła mieć kolejnego kota...ech...
No śliczniutki jest, trzymam kciuki za domek :ok:
http://norweskie.blog.onet.pl/czekam na zamówienia;)
ObrazekObrazek

Niutek

Od: Pt sty 16, 2009 22:38

[poprzednia][następna]