Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku już w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 28, 2012 7:17 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

Luna z rana robi hop do góry! może dziś komuś się spodoba.............

Wczoraj wypuściłam ją aby pozwiedzała sobie duży pokój :) Była bardzo ciekawska, wszędzie musiała wejść i sprawdzić wszystkie kąty. Ja siedziałam na kanapie. Jak już sobie wszystko zobaczyła to wskoczyła na kanapę i na kolana się władowała głośno przy tym mrucząc. No mówiłam od początku, że to "nakolanowiec" jest :).
Poza tym - uwielbia jeść, nie wiem czy to może siedzi w niej, że kiedyś nie miała - ile bym włożyła do miseczki to siedzi póki wszystko nie zniknie (także trzeba jej dozować te przyjemność).
W drapaczku już piłeczka się rozkręciła z tego sznurka - czyli dużo z niego korzysta. Do tej pory nie podrapała ani nie przejawia chęci drapania mebli - tylko drapaczek.
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32

Post » Wto sie 28, 2012 9:16 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

AniaU pisze:Luna z rana robi hop do góry! może dziś komuś się spodoba.............

Wczoraj wypuściłam ją aby pozwiedzała sobie duży pokój :) Była bardzo ciekawska, wszędzie musiała wejść i sprawdzić wszystkie kąty. Ja siedziałam na kanapie. Jak już sobie wszystko zobaczyła to wskoczyła na kanapę i na kolana się władowała głośno przy tym mrucząc. No mówiłam od początku, że to "nakolanowiec" jest :).
Poza tym - uwielbia jeść, nie wiem czy to może siedzi w niej, że kiedyś nie miała - ile bym włożyła do miseczki to siedzi póki wszystko nie zniknie (także trzeba jej dozować te przyjemność).
W drapaczku już piłeczka się rozkręciła z tego sznurka - czyli dużo z niego korzysta. Do tej pory nie podrapała ani nie przejawia chęci drapania mebli - tylko drapaczek.

Dobrze, że uznaje tylko drapaczek. Moja Sisi też - tylko drapie drapaczek natomiast Pusia krzesła czy kanapy. Muszę co nieco przed nią przykrywać. Nie chce po prostu korzystać z drapaka, dywan czy kanapa są dla niej lepsze i wygodniejsze. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Wto sie 28, 2012 18:56 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

zaglądam i trzymam kciuki za domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro sie 29, 2012 10:24 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

rudy kociak bardzo dziękuję :1luvu:

Luna dalej grzecznie sobie na ten swój domek czeka, jest słodka i bezproblemowa.
Domku, domku przybywaj..............
Obrazek

AniaU

Post » Śro sie 29, 2012 17:30 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

no hopsaj mała wyżej :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Post » Czw sie 30, 2012 10:05 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

hops do góry z rana.

TŻ wczoraj siedział w domu i pracował przy komputerze, Luna wgramoliła mu się na kolana i miziaj ją, potem z parapetu sobie ulicę obserwowała.
Dziś rano jak TŻ robił sobie śniadanie wystraszyła się folii alumieniowej, ale to tak, że nawet do jedzenia nie chciała zejść - bo jej bezpieczne miejsce to góra słupka w kuchni :)
Obrazek

AniaU

Post » Pt sie 31, 2012 16:22 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

zaglądam co u ślicznej panienki 8) może domek jakiś wypatrzył cię :?

rudy kociak

Post » Pon wrz 03, 2012 9:09 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

Coś cicho u ślicznoty :?

rudy kociak

Post » Pon wrz 03, 2012 19:19 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

Hej rudy kociak :1luvu:
zapracowany weekend miałam, dziś urlop bo dziecko do przedszkola a w domu rzadko z komputera korzystam.
Dziś TŻ był z Luna na odrobaczeniu drugim. Drugie szczepienie umówione na 18 września.
Dzięki CatAngel od paru dni są już ogłoszenia w necie, było jedno zapytanie ale na razie nic z tego.
Także szukamy domku moi drodzy, komu, komu bezproblemowego i ZDRWIUTKIEGO kotka? :)
Obrazek

AniaU

Post » Wto wrz 04, 2012 11:58 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

Lunka robi hop na górę!
Obrazek

AniaU

Post » Śro wrz 05, 2012 11:42 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

Lunka do góry po domek - HOP!
Obrazek

AniaU

Post » Śro wrz 05, 2012 14:21 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

Cześć Lunko dopiero z tobą witam się,bo była u mnie awaria internetu :D

rudy kociak

Post » Czw wrz 06, 2012 9:57 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

hyc do góry!
Obrazek

AniaU

Post » Czw wrz 06, 2012 11:21 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

Chodzi mi po głowie to dziewczę 8) :D
Zwierzęta ubogacają nas.

Laverna

Od: Nie lip 22, 2012 21:32

Post » Czw wrz 06, 2012 15:06 Re: Marki k/Warszawy - Luna (marmurek) ok.1,5 roku szuka dom

Laverna dzięki za odwiedziny :)
myśl, myśl :)
postaram się porobić jakieś nowe zdjęcia i jutro wstawię :ok:
TŻ w tym tygodniu pracuje z domu i ma możliwość obserwacji jej. Często towarzyszy mu w pokoju siedząc na parapecie i oglądając co ciekawego na ulicy, czasem wgramoli się na kolana. Jak się zmęczy tymi zajęciami ;) to idzie spać - na szafki w kuchni :ryk:
Jakiś czas temu (chyba) pisałam, że Luna nie umie się bawić, nie jest zainteresowana żadnymi kocimi wygłupami.... no to się otworzyła, za piórkiem wczoraj szalała z 15 minut, jak tylko się ruszy piłeczką co jest przy drapaczku to leci do niego i zaraz ostrzy pazurki na nim :ok:
Obrazek

AniaU

[poprzednia][następna]