OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 20, 2012 5:40 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))

MalgWroclaw pisze:Rozumiem Cię, Asiu i przytulam. Mądrzę się w sprawach rozmów, ale wiesz, jak jest.
Spokojnego dnia.

Nie mam nic przeciw wymądrzaniu sie w tej sprawie.
Otworzyłam pocztę i czytam maila dotyczącego Śmużka. Państwo reklamują się jako znawcy kotów co to będą walczyć z wychodzącą naturą kota i może im się uda.Ich poprzedni kot wielokrotnie pogryziony mimo leczenia musiał odejść po ostatniej eskapadzie.Z dużym poświęceniem był leczony. Wierzę,że go kochali i dbali. Ale czy ja chcę Smuniowi zgotować taki los?

Jest nas dużo i aż korci by oddać kota do jakoś sensownie brzmiącego domu. Bez dodatkowych pytań. Chowając głęboko dociekliwość.Bardzo głęboko.Jak adopcje nie ruszą będzie nie fajnie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sie 20, 2012 6:44 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))

Cześć Asieńko :P
Jak zawsze wielkie kciuki za Żuczka, Ciebie i resztę kociarstwa :ok: :ok: :ok:
Trzymajcie się jakoś w nowym tygodniu :ok:

A rozmowy z domkami rzeczywiście najczęściej są mało fajne :| , dobrze że w ogóle zdarzają się jeszcze jakieś sensowne :!:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon sie 20, 2012 8:35 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))

Z naturą kota walczyć 8O
smutek tylko pozostaje
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sie 20, 2012 10:30 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))

wystarczy, że dwa dni człowieka nie ma w sieci i już nastukają tyle w nowym wątku :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sie 20, 2012 19:59 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))

Asiu co słychać? :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon sie 20, 2012 20:57 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))

horacy 7 pisze:Asiu co słychać? :ok:

Zależy gdzie przyłożyć uszysko :mrgreen: Choć gdzie by nie przytknięte zostało to tylko o Żukowych sprawach by słyszało.
Kroplówka dziś była wyjątkowo ciężka. Potem chwila nieuwagi i mały zagryzł wenflon. Poleciał na szybkie siusiu i załatwił przy okazji wroga. :roll: A ,że i tak sie zapychał to wyjęłam go. Jutro podjedziemy do naszych na nowy.
Żuk jest dzielnym chłopczykiem.Mimo okresowych buntów daje sobie wszystko robić. Kilkugodzinne kroplówki przesypia z reguły. Choć dziś brzuniek go bolał. Nici z wypróżnienia. Czopek jest nie realny bo Żuk spięty i wcisnąć nie da rady.
Dziś po raz pierwszy, dosłownie po raz pierwszy poważnie pomyślałam o innej wersji niż operacja.Wiadomo, może jej nie być.Może się nie udać. Może... Nie tylko ja zresztą miałam paskudne myśli.Ale to nie jest życie. Bo życie daje Żukowi coraz bardziej w doopinkę i mały cierpi.Przeryczałam wieczór dulcząc nad nim, zawstydzona swoimi myślami. Tak jak bym mu i nam nadzieję odbierała.

A teraz wieczorkiem mimo widocznego problemu gania z kotami i myje się.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 20, 2012 20:59 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))

Asiu, czas odpocząć. Idź spać. My idziemy.
Wiadomo, nabiera się sił.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sie 20, 2012 21:01 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))

Asia, to przykre myśli, ale w takiej sytuacji nieuchronne. To nie jest walka o wyzdrowienie, tylko o późniejszą klęskę - różne myśli przychodzą do głowy. W tym i takie ...
I jak jakąś decyzję podejmiesz, i tak będziesz miała wątpliwości, czy była słuszna :(

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon sie 20, 2012 21:06 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))

Asiu, trzymaj się!

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon sie 20, 2012 21:20 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))

Asiu, odpocznij, jutro też jest dzień :!:
Nieustająco podziwiam Was za walkę o Żuka i nie zazdroszczę tych pytań i wątpliwości, które są w Tobie :|
Bardzo, bardzo mocno Cię Asiu przytulam i spokojnych snów Ci życzę :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto sie 21, 2012 5:34 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))

alix76 pisze:Asia, to przykre myśli, ale w takiej sytuacji nieuchronne. To nie jest walka o wyzdrowienie, tylko o późniejszą klęskę - różne myśli przychodzą do głowy. W tym i takie ...
I jak jakąś decyzję podejmiesz, i tak będziesz miała wątpliwości, czy była słuszna :(

Walka o Żuka to walka z wiatrakami.Nieuniknione nadejdzie choć nie jest łatwo czekać i pogodzić się z tym.Może gdybyśmy na samym początku drogi podjęli decyzją o TM...To ile byśmy stracili :wink:
Wczoraj dom Mani sprezentował nam karm dla dzieciaków,ża co bardzo dziękujemy :1luvu: Przyjechała głównie do Żunia. Wygłaskała i zmartwiła się bo Żuniek ma brzydką sierść.

U nas wygląda jakby miało padać. Duchota straszna. Koty podwórkowe trochę głodne ale chrupek nie zeżarły. Na nerki głodne :mrgreen: .Przykre, że ranki już ciemne.
Popijam kawę, zeżarłam cichcem słodką bułeczkę na osłodzenie dnia (bo już po pieczywko byłam) i zaraz trzeba choć troszkę chatę i siebie ogarnąć.
A potem dzień jak co dzień.
Obrazek

ASK@

Post » Wto sie 21, 2012 5:57 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
przesyłam ciepłe myśli dla Was :!: :!:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto sie 21, 2012 7:37 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))Głosuj na Jokota w KV!

Moje podwórkowe, jak przychodzą na śniadanie, suchego nie lubią. Tylko mokre. Ale dziś w ogóle jakoś słabo jadły. Poza nowym - czarnym nachałem, on je co najmniej za cztery.
Już jest ciemno, jak wstaję. Bardzo krótko jest jasno o tej porze.
Twoje decyzje, jakiekolwiek będą, będą najlepsze.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 21, 2012 7:51 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))Głosuj na Jokota w KV!

Suche zawsze zostawiam bo spóźnialscy mają co jeść. W zimie sporo idzie.Niektóre z dzików dochrupują jak jest lepsza sucha. Poza tym jeż też stawia się na michę.Już nawet nie ucieka jak się spotkamy tylko grzecznie nos z miski wysuwa i czeka na dosypanie :lol:

Zaczęło padać.Zaraz z małym na wenflon.Jak TZ raczy modre oczka otworzyć, rozbudzić się i wdziać co nie co na siebie. :mrgreen: Kole południa pojedzie. :evil:
Obrazek

ASK@

Post » Wto sie 21, 2012 9:01 Re: OTW7-!Żuniek:( Zapraszam :))Głosuj na Jokota w KV!

Asiu dziś mija roczek jak moja mama przygarneła
Otwockiego niebieściucha .
Mamy niebieściuch to kawał kota 6 kg ale takiego kota
na wysokich łapach ,mięśniaka i choć brzuchal troszkę zwisa
to widać ,że on z tych dużych.
A charakterek ma świetny ,w czasie wizyty u mamy leży na
samym środku stołu i strzela radarami ,jest bardzo towarzyski ,
uwielbia się bawić .
Mama mówi ,że on wszystko rozumie co do niego się mówi :mrgreen: ,niech jej tam będzie ,że rozumie 8)
A wszystko to dzięki Tobie . :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]