Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olciak84 pisze:a moga byc małe pluszaczki???
bo takich to troszke mam..
Cudak1 pisze:Z ogłoszeń zero odzewu![]()
Kociaki, te wyrzucone przy drodze, które są u mnie w klatce, prawdopodobnie były urodzone w domu - zero strachu przed ludźmi, bardzo chętne do zabawy, grzeczne na rękach![]()
Może ktoś ma niepotrzebne zabawki po swoich kotach? Koteczki naprawdę nudzą się w klatce, a ja zabawki swoich kotów oddałam do DT tych chorych kociaków, a nie mam zbytnio czasu/możliwości by je z tej klatki wyciągać
Cudak1 pisze:Martwi mnie bardzo ten brak odzewu z ogłoszeń
welina pisze:Cudaczku myślę o was,ale nie piszę.Po roku zwrócili mi kicie z adopcji.Nie wysterylizowaną,bez książeczki,nawet nie wiem,czy wierzyć im,że była szczepiona.W domu meksyk.Mała boi sie kotów,bo tam była sama.A moje wściekłe,bo zajęła ich ulubiony pokój.Ech...... już fiksuję
Thorkatt pisze:Cudak1 pisze:Z ogłoszeń zero odzewu![]()
Kociaki, te wyrzucone przy drodze, które są u mnie w klatce, prawdopodobnie były urodzone w domu - zero strachu przed ludźmi, bardzo chętne do zabawy, grzeczne na rękach![]()
Może ktoś ma niepotrzebne zabawki po swoich kotach? Koteczki naprawdę nudzą się w klatce, a ja zabawki swoich kotów oddałam do DT tych chorych kociaków, a nie mam zbytnio czasu/możliwości by je z tej klatki wyciągać
Kociamysza oddaje swój upominek z konkursu Miss i Mistera Łabądków - szczurzaka, dla Twoich kociaków.
Podaj mi szybciutko adres, to może zdążę przed wyjazdem wysłać.
od siebie też coś dorzucę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości