Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 12, 2012 13:36 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

inuś76 pisze:Wyciagłam z zamrażarki kawałeczek wołowinki aby prowere przemycić bez stresowo a ta mała diablica zanim się odmroziła ukradła z blatu wyciagnęła z woreczka i musiałam za nia ganiać aby jej zabrać :roll: A warczała przy tym prychała na mnie a jakie odgłosy przy jedzeniu mięsa wydaje :D mniam mniam mniam takie hrapliwe z domieszką warczenia :ryk:

Wiedziała, że dziś od rana czeka ją głodówka to sobie postanowiła podjeść na zapas :twisted:
Trzymamy kciuki za sterylkę :ok:
>^^< Swietłana >^^<

aga_tka

Od: Śro cze 14, 2006 8:01

Post » Wto cze 12, 2012 19:55 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

Jak tam Whisky? Już po zabiegu?
>^^< Swietłana >^^<

aga_tka

Post » Wto cze 12, 2012 20:02 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

My też zaglądamy i czekamy. Kolega Whisky Tytoń strasznie płacze - Szpilka na niego syczy, a Sznurek podchodzi jak do śmierdzącego jaja
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto cze 12, 2012 20:40 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

Haha nie licz ,że ten mały diabeł nie będzie syczał, chociaz u mnie to trwało może dwa dni.

Juz po sterylce, ale nie wiem czy jej dam sama zaszczyk w czwartek strasznie sie rzuca i gryzie ( tak było u dr Sylwi )
jak nie dam rady to pojadę, do weta. Ma bardzo duzo siły albo to adrenalina, szybko sie przebudziła i w trakcie szycia juz powarkiwała i przebierała łapkami.

inuś76

Od: Czw paź 22, 2009 8:57

Post » Wto cze 12, 2012 20:57 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

Mam nadzieję, że kicia dojdzie szybko do siebie po sterylce i że bez problemu pozwoli sobie zrobić zastrzyk :) Wyperswaduj jej, że to konieczne w rekonwalescencji :wink:
>^^< Swietłana >^^<

aga_tka

Post » Śro cze 13, 2012 6:53 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

W domu drapała w tranporter wiec ja wypuściłam, od razu poszła chwiejnym krokiem do kuwetki,
chociaż nie trafiła to i tak dziwie się ,że po zabiegu nie sikała pod siebie ani w transporteru.
Taka inteligentna bestyja. :1luvu:
A potem się zaczeło, chciała wejść na drapak a ja mam taki do sufitu, to na parapet- tam mam dwa legowiska.
Chodziłam za nia pół nocy, aż w końcu wyprosiłam z pokoju i poszła spać do syna tam nie ma nic z czego mogłaby spaść.
Rano grzecznie zjadła, wymiotów brak.
Dzielna dziewczynka.

inuś76

Post » Czw cze 14, 2012 13:18 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

inuś76 pisze:Rano grzecznie zjadła, wymiotów brak. Dzielna dziewczynka.

Oby tak dalej :ok:
A nie interesuje się ranką? Nie próbuje skubać szwów?
>^^< Swietłana >^^<

aga_tka

Post » Czw cze 14, 2012 16:50 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

Oj interesuje się, ale jak tylko zobacze ,że cos tam próbuję wylizywać to od razu ja zabawiam. Jakoś dajemy sobie radę.

inuś76

Post » Czw cze 14, 2012 17:33 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

Może ją jednak wbić w kaftan?
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw cze 14, 2012 18:43 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

Jak cos bedzie się działo z ranką to na pewno kaftanik skombinuję. Miałam dac jej zastrzyk, ale nie dałam rady tak sie wyrywała, pojechałam do lecznicy która jeszcze była czynna i nie do pomomyślenia ile mnie tam skasowali 8O 25 złoty za podanie zastrzyku, który i tak miałam swój. Jakie ŹDZIERSTWO, to powinna byc lecznica pod nazwą nie wchodź tam.

inuś76

Post » Czw cze 14, 2012 19:32 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

Ależ piękna kocinka!

No naprawdę!
adeeniet

Post » Pt cze 15, 2012 7:22 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

inuś76 pisze:Jak cos bedzie się działo z ranką to na pewno kaftanik skombinuję. Miałam dac jej zastrzyk, ale nie dałam rady tak sie wyrywała, pojechałam do lecznicy która jeszcze była czynna i nie do pomomyślenia ile mnie tam skasowali 8O 25 złoty za podanie zastrzyku, który i tak miałam swój. Jakie ŹDZIERSTWO, to powinna byc lecznica pod nazwą nie wchodź tam.

:conf: chyba ich trochę poniosło :evil:
>^^< Swietłana >^^<

aga_tka

Post » Pt cze 15, 2012 21:09 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

Ostatnia noc u mnie :( ciężko tak człowiek się przyzwyczaja . Jutro niunia jedzie do Turkawki na DT.
Z ranką jest oki nic złego się nie dzieje.

Parę fotek jeszcze u mnie

Uprzejmie prosze nie zwracać uwagi na bajzel :oops: ,ale jak tu przeszkadzać jak futra odpoczywają . I te Łapeczki tak samo :1luvu:

Obrazek

Obrazek

No przecież widzisz,że nie ma miejsca

Obrazek

inuś76

Post » Pt cze 15, 2012 22:10 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

Na zdjęciach wygląda na aniołeczka :twisted:
A co do porządków... ja też zawsze zaczynam składać wyrko dopiero jak koty z niego zejdą :lol:
>^^< Swietłana >^^<

aga_tka

Post » Sob cze 16, 2012 9:43 Re: Unikatowa dymna kicia szuka swojego dużego ! Dolnyśl

Dida tak na nią mówie zdrobniale, jakby czuła, że coś się zmieni od rana przychodzi tula się, głowkę pod pachę wsuwa, to na kolanka wchodzi, mruczy. Nie odstepuje mnie na krok. Patrzy tymi bursztynowymi oczkami, jakby chciała mi cos powiedzieć.
Albo ja już mam jakomś paranoje :? .
Szkoda,że muszę wyjechać :( , chyba jej bym nie oddała.

inuś76

[poprzednia][następna]