NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 13, 2012 22:53 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Coś cudownego patrzeć na koty, które trafiły do swoich domów :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Sob kwi 14, 2012 9:17 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

O rany!!!! jakie piękne fotki !!!!!!!! Dzieciaki bawią się, mają apetyt i zaraz po przyjeździe skorzystały z kuwetki.
W podróży troszke płakały ale w końcu zasnęły przytulone. Oswajanie się z nowym otoczeniem trwało zaledwie 15 minut, zaraz potem Tigra pokazała Patrykowi jaka jest kochana i rozmiziała się na całego: robiła tryk, tryk główką, fikołki na łóżku, tany, tany łapkami na kolanach i manicure na obiciach krzeseł :lol: Śnieżuś dokładnie zbadał każdy kącik potem przekąsił pysznego Gourmecika i też zaczął się bawić. Po chwili wystawił brzucho do głaskania :ryk:
Kochany dom, dobrzy ludzie- mogę spać spokojnie :1luvu: Dzieciaki będą szczęśliwe i kochane :1luvu:
Dostałam od Patryka pyszniutkie smakołyki dla podopiecznych:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

stukot

Od: Wto wrz 13, 2011 21:43

Post » Pon kwi 16, 2012 15:25 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Dzisiaj kociaki przez blisko 3 godziny ganiały po mieszkaniu. Tigra już się chyba zupełnie przyzwyczaiła, śnieżek powoli się rozkręca, wnioskuję to po tym że właśnie przegryzł mi kabel od ładowarki do telefonu :)
Biegania i wygłupów prawie nie ma końca, 5 pobudka i ganianie po domu, później chwila przerwy i od 10 powtórka, później wieczorem do 24 gonitwy i wygłupy. Na szczęście odkryliśmy magiczne działanie dla nas zatyczek do uszu :)
Tigra czasem aportuje papierki aby jej rzucać :)

Obrazek
odwiedź sklep zoologiczny w internecie

hakazoo

Od: Czw sty 27, 2011 17:34

Post » Pon kwi 16, 2012 21:39 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Jaki fajny wątek :dance:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon kwi 16, 2012 22:01 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Śnieżek cudny, Tigra - słodziak :1luvu:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto kwi 17, 2012 8:15 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Tęsknię za nimi...troszkę...ale jak patrzę na zdjęcia to od razu mi lżej na serduchu. Codziennie Patryk i Ola dostaja porcję nowych wrażeń a mnie pozostaje tylko podziwiać i cieszyć się z ich radości i szczęścia :1luvu: Buziaki i głaski dla maluchów :1luvu:
Obrazek

stukot

Post » Wto kwi 17, 2012 8:29 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

hakazoo, ale fajnie, że kotki trafiły na Was! Widać, że mają wspaniale! Są śliczne :1luvu: , zdjęcia super i proszę o więcej :ok:
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32

Post » Śro kwi 18, 2012 12:30 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

cudne są :) gratuluję i kotom i właścicielom :D

NaszaBajka

Od: Nie mar 11, 2012 12:50

Post » Śro kwi 18, 2012 13:31 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Cudna historia :D
Będę tu z wielką przyjemnością zaglądać :kotek: :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw kwi 19, 2012 22:29 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Szkód ciąg dalszy, dzisiaj stwory przegryzły mi kabel od laptopa, wspinały się po roletach do góry zostawiając lekkie ślady od pazurów za sobą, o podrapanych rękach nie wspomnę. Śnieżek zaczyna mnie witać jak przychodzę do domu, ale mam wrażenie, że spowodowane jest to tym, że myśli że właśnie niosę mu jeść :)
Spać muszę z zatyczkami w uszach bo ulubiona pora na zabawy to środek nocy. Za kilka dni będziemy chcieli obciąć śnieżkowi pazurki, haczy nimi nieraz podczas zabawy, a i mam wrażenie, że nieraz sprawia ból Tigrze jak się szarpią. Tigra ma już obcięte, jakoś daliśmy radę.
Nie wiem czy się wyświetli ale tolink do jednego filmiku na Facebooku
CDN :)

hakazoo

Post » Sob kwi 21, 2012 19:21 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Hooo! Hooo! to się dzieje :ryk:
Chciałam to zobaczyć ale nie umiem odtworzyć filmiku :(
Obrazek

stukot

Post » Pt paź 11, 2013 20:11 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Witajcie,
Minęło już 1,5 roku jak Śnieżek i Tigra jest u nas, imiona nie zmieniona, no może na Tigierkę ja mówię "Szmatka" strasznie lubi włazić pod wszelkiego rodzaju materiały i kołdry i drapać i gryźć lekko nas w nogi.
Na początku wydawało się, że to Tigra jest bardziej śmiała, ale teraz to Śnieżek potrafi zapuścić się na klatkę schodową kilka pięter niżej, na szczęście tylko wtedy jak pozwolę, sam raczej się nie przeciska i nie ucieka.
Koty śpią już od dłuższego czasu z nami, Tigra ostatnio bardzo lubi nas lizać w nocy po rękach. Kociaki straszne pieszczochy.
Mimo, że dajemy w większości suchą karmę dla wysterylizowanych kotów puriny, Śnieżek zrobił się nieco grubiutki, ale generalnie jest z niego masywny kocur. Ostatnio nauczył się piszczeć wymuszając tym sposobem aby się nim zająć, albo my albo chociaż, żeby go Tigra poganiała.
Cały czas muszą przebywać razem, zawsze razem w jednym pomieszczeniu śpią. Postaram się wrzucić nowe fotki, może znajdę takie aby pokazać jak Śnieżek zmężniał :)

hakazoo

Post » Sob paź 12, 2013 10:37 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Czekam na zdjęcia.
:D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob paź 12, 2013 12:43 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Witam serdecznie! Muszę Wam powiedzieć, że jest się czym pochwalić :D Kociaki są piękne i szczęśliwe. Czasem dzwonię i niedawno dostały mi się fotki taty i córeczki. Bardzo udana adopcja :ok: Życzę wszystkim bezdomniaczkom aby wpadały w ręce tak odpowiedzialnych i kochających właścicieli. Ja również czekam na nowe fotki. Dodam jeszcze, że Rózia- kotka ze złamaną miednicą, którą również poznaliście na moim wątku została u mnie na zawsze. Zakochała się z wzajemnością w Rudziku i są nierozłączną parą. Dzidzia, która opiekowała się unieruchomioną po wypadku Rózią także ma wspaniały dom , w którym niedawno pojawiło się dziecko. Kotka jest traktowana jak pełnoprawny członek rodziny i na swój koci sposób bierze udział w "wychowaniu" dzidziusia :D
Pozdrawiam wszystkich, którzy śledzili mój wątek albo dopiero teraz na niego wpadli :D
Obrazek

stukot

[poprzednia]