DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob lut 11, 2012 16:11 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

smarti jeszcze raz dziękuję :1luvu:
Wielkie kciuki za buranię :ok: :ok: :ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Sob lut 11, 2012 16:19 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Ogromne kciukasy za buranię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Czy ona ma jakieś imię?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lut 11, 2012 16:21 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Bazyliszkowa pisze:Ogromne kciukasy za buranię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Czy ona ma jakieś imię?

nie, na razie mówimy na nią Duża Burania
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob lut 11, 2012 16:26 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

:D

mam nadzieję że Jola i Marzenia opiszą lada chwila całą sytuację.
wiem że kicia jest bezpieczna,jest jej przytulnie i brzusio ma pełny a lada dzień zaprzyjażni się zapewne z Pipi i Lafi kotusiami z którymi dzieli dt :D rzeczywiście -pozostaje jeszcze wybór imienia dla kotuni bo nie udało się ustalić jak się nazywa :(

i to ja kochanym dziewczynom dziękuję -JoliJ :1luvu: -za to że zgodziła się opiekować kotusią i dbać o jej pełny brzunio a Marzenia11 :1luvu: za to że zgodziła się dołączyć kotusię do Pipi i Lafi i gdy Jola nie będzie mogła jechać do kitusi, to również się nią zaopiekuje.
Ja dałam tylko wolny kwadrat :D i weta na co dzień o piętro wyżej :D ,no i oczywiście pojadę do kitusiów gdy żadna z dziewczyn nie będzie mogła :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lut 11, 2012 16:31 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Przecież to właśnie o ten kwadrat zawsze najtrudniej, a reszta to już jakoś leci :ok:
Smarti, jakby wet Kamil :1luvu: mógł ją oblukać to by było fajowo.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob lut 11, 2012 16:53 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Tak czytając tę smutną historię kici naszło mi do głowy jedno marzenie............ale nie powiem go ................... na razie .................

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Joluś,jak będziesz miała jakąś okazję i czas zrób kici piękne zdjecia,to upichcimy kici piekniejszy banerek :oops: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jak nic jeszcze nie zrobiłaś,dałaś kici DT to mało ? :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lut 11, 2012 16:59 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Dziewczyny, nawet nie wiecie, jak się ciesze, że kicia jest wreszcie w dobrych rękach :D
Oby jej tułaczka wkrótce się skończyła :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lut 11, 2012 17:45 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Ok, postaram się o jakieś ładne fotki, bo dziś całkiem o tym zapomniałam z wrażenia, zresztą kicia obwąchiwała i zwiedzała nowe miejsce więc nie usiedziała chwili.
Mówię Wam jaka ona cudowna...

Marzeni zepsuł się suwak w kozaku i mogła włożyć nogę do połowy cholewki, lecz nie przeszkadzało jej to w niczym. Dolna połówka buta szargała się poziomo po ziemi a Marzenia utykając szła dalej... widzieć to bezcenne. Chyba jeszcze nie dotarła do domu bo nic nie pisze i na sms też nie odpisuje. A może zgubiła tego buta i przymarzła?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob lut 11, 2012 18:14 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

JolaJ pisze:
Czy ona ma jakieś imię?

Ja o niej mówiłam Kamilka, bo info od niej dostałam od Kamila :wink:
Ale myślę, że imię nie tak ważne jak to, że nie trafiła na Paluch! Dzięki piękne raz jeszcze dziewczyny :1luvu:
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Sob lut 11, 2012 18:20 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

ja to bym jej dała imię Szczęściara ,bo kicia ma takie szczeście ,ze szok

Tez mam nadzieję,że jej tułaczka wreszcie sie skończy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lut 11, 2012 18:26 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

A ja wlasnie pojechalam do kiciow bo TZ musial je niezwlocznie poznac! :D
Zrobilismy fotki z komorki wsyskim csem :kotek: :kotek: :kotek:
Wlaczylam im olejaczek.
Na razie kicia, jak sie ja glaszcze to fuczy na maluchy. Bez glaskania nie fuczy czyli wazna jest tylko jak czuje wsparcie :mrgreen:
Wlaczylam im feliwaya.
Kicia jest ogromna- ma figurke jak dwie moje Buranie! Warto by ja troche odchudzic dla jej dobra..
Michy pelne do bolu, ,menu bardzo roznorodne,a przed kryta kuweta byly trzy miekkie kupki.
Ogolnie maja tam maly koci raj!!! :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob lut 11, 2012 18:32 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

:oops: :oops: :oops: przepraszam, to pewnie Dużej Burani
może żwirek nie podpasował, bo maluchy wczoraj nic nie zgubiły...
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob lut 11, 2012 18:47 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

JolaJ pisze::oops: :oops: :oops: przepraszam, to pewnie Dużej Burani

no coś Ty-normalka :D
ja myślę że boi się póki co wejść do krytej kuwety :roll:
już jesteśmy w domu-
więc może uda się nam wstawić te zdjęcia-jakie są takie są ale są :D

smarti

Post » Sob lut 11, 2012 18:49 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

smarti pisze:
JolaJ pisze::oops: :oops: :oops: przepraszam, to pewnie Dużej Burani

no coś Ty-normalka :D
ja myślę że boi się póki co wejść do krytej kuwety :roll:
już jesteśmy w domu-
więc może uda się nam wstawić te zdjęcia-jakie są takie są ale są :D

tak tak ,czekamy
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob lut 11, 2012 19:50 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

JolaJ pisze:
Czy ona ma jakieś imię?

Ja na nią mówię Kotunia :wink:

JolaJ pisze:Marzeni zepsuł się suwak w kozaku i mogła włożyć nogę do połowy cholewki, lecz nie przeszkadzało jej to w niczym. Dolna połówka buta szargała się poziomo po ziemi a Marzenia utykając szła dalej... widzieć to bezcenne. Chyba jeszcze nie dotarła do domu bo nic nie pisze i na sms też nie odpisuje. A może zgubiła tego buta i przymarzła?

Tiaaa.... szłam a JolaJ szła za mną i się ze mnie chichrała :evil: w głos :evil: a ja sobie pomyślałam, ze jako ta działająca na szkodę kotów to się adekwatnie zachowuję. :ryk: :ryk: :ryk: na szczęscie potem nogę włożyłam i teraz mam dylemat - ściągnąć buta czy nie bo jak ściągnę to już chyba nie włożę...
I nie zamarzłam a jak dotad telefon mi tylko przysyła informacje że mi nie odbierze żadnego smsa. Nie wiem, może za karę... :ryk: :ryk: :ryk:

kotunia cudna i mięciutko - grubiutka - faktycznie przekrój dźwięków ktorymi uraczyła Pippi i Lafi był nader interesujący - wielcew bogaty repertuar :mrgreen: cieszę się, ze jednak się bez człowieka dogadują bo o to chodzi najbardziej.
Kotusia jest bardzo stęskniona człowieka, ale też wydaje się ze ma charakter :D :D :D konkretna i rzeczowa i niezwykle silna. Dom dla niej bardzo pilnie potrzebny :!:

No i ja bym ją jednak zaszczepiła.... tak "na wszelki"....
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]