Wielkie kciuki za buranię

Bazyliszkowa pisze:Ogromne kciukasy za buranię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czy ona ma jakieś imię?
-za to że zgodziła się opiekować kotusią i dbać o jej pełny brzunio a Marzenia11
za to że zgodziła się dołączyć kotusię do Pipi i Lafi i gdy Jola nie będzie mogła jechać do kitusi, to również się nią zaopiekuje.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
mógł ją oblukać to by było fajowo.

JolaJ pisze:Bazyliszkowa pisze:Ogromne kciukasy za buranię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czy ona ma jakieś imię?
nie, na razie mówimy na nią Duża Burania

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" JolaJ pisze::oops:![]()
przepraszam, to pewnie Dużej Burani
może żwirek nie podpasował, bo maluchy wczoraj nic nie zgubiły...
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:JolaJ pisze::oops:![]()
przepraszam, to pewnie Dużej Burani
może żwirek nie podpasował, bo maluchy wczoraj nic nie zgubiły...
no coś Ty-normalka![]()
ja myślę że boi się póki co wejść do krytej kuwety![]()
już jesteśmy w domu-
więc może uda się nam wstawić te zdjęcia-jakie są takie są ale są
JolaJ pisze:Bazyliszkowa pisze:Ogromne kciukasy za buranię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czy ona ma jakieś imię?
nie, na razie mówimy na nią Duża Burania
JolaJ pisze:Marzeni zepsuł się suwak w kozaku i mogła włożyć nogę do połowy cholewki, lecz nie przeszkadzało jej to w niczym. Dolna połówka buta szargała się poziomo po ziemi a Marzenia utykając szła dalej... widzieć to bezcenne. Chyba jeszcze nie dotarła do domu bo nic nie pisze i na sms też nie odpisuje. A może zgubiła tego buta i przymarzła?
na szczęscie potem nogę włożyłam i teraz mam dylemat - ściągnąć buta czy nie bo jak ściągnę to już chyba nie włożę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość