"Syjamski" Brudas i bury Tygrysek już w swoich domkach :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 17:38 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Byłyśmy dziś z chłopakami na ostatnim przeciwgrzybicznym zastrzyku.
No i wieści są dobre :D
Grzyb w zdecydowanym odwrocie, ciut gorzej na Tygrysku, ale nie ma żadnej tragedii.
Na piątek chłopaki umówieni na kastrację a po kastracji a kysz do domków :lol:

No i info ostatnich tygodni ;) na Tygryska również czeka już domek :)
Dzięki Kinka89 czyli nowej "podwładnej" Brudaska :1luvu:
Jeszcze zanim ogłoszenia Tygryska poszły w sieć wysłałam ogłoszenie do niej, ona rozesłała je dalej do swoich znajomych i już następnego dnia był odzew :D :D :D. koleżanka Kingi skontaktowała sie z Wiedźmą, kobity sobie popisały, Ankieta przedadopcyjna poszła w ruch i w zeszłym tygodniu odbyło się spotkanie rozpoznawczo- zapoznawcze. Ady, czyli przyszłej Dużej Tygryska, nie odstraszyły nawet ostre pazurki, które poszły w ruch.

Przeprowadzki planujemy w najbliższym możliwym terminie po kastracji, co bardzo cieszy Wiedźmę. Ma już gnojków dość - jedzą, s..ają i robią burdel w klatce. I tyle z nich pożytku ;)
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon lut 27, 2012 18:38 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Jakie dobre wieści, super :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lut 27, 2012 19:41 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

:ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lut 27, 2012 19:52 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

oj, to super :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lut 27, 2012 20:55 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Super wieści :) :ok:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Wto lut 28, 2012 22:03 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Niestety, pochwaliłam dzień przed zachodem słońca :evil:
Wiedźma dzis dostała maila w sprawie Tygryska:

Dzień Dobry,

Pani Ewo, jest mi bardzo przykro, ale nie będę mogła adoptować Tygryska :( Dostałam potwornego uczulenia. Po dzisiejszej wizycie u alergologa, została u mnie zdiagnozowana alergia na kocią sierść. Jest mi strasznie smuto, bo już przyzwyczaiłam się do myśli o nowym domowniku i pokochałam go od pierwszego wejrzenia.

Pozdrawiam

A ja lecę i wierzę w alergie od pierwszego wejrzenia lekarza alergologa :roll:

Za to w sprawie Brudaska wszystko dopięte na ostatni guzik :D
Obrazek

andorka

Post » Wto lut 28, 2012 22:07 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Szkoda... :(
ale i Tygrysek znajdzie swój Super Domek :ok:
Jest przecież prześliczny :1luvu:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto lut 28, 2012 22:40 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Normalnie hit stulecia z ta alergią :evil:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lut 29, 2012 1:13 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Zapraszam na bazarek dla chłopaczków :D viewtopic.php?f=20&t=139638
Obrazek

andorka

Post » Śro lut 29, 2012 1:19 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

a ja tak z innej beczki: czemu wy im nie szukacie domu w dwupaku i je będziecie rozdzielać?

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Śro lut 29, 2012 1:54 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

klauduska pisze:a ja tak z innej beczki: czemu wy im nie szukacie domu w dwupaku i je będziecie rozdzielać?

Bo doczeklali by wysypu ślicznych, oswojonych maluchów i ich szanse były by zerowe :(
Obrazek

andorka

Post » Śro lut 29, 2012 8:59 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Dzień Dobry,

Pani Ewo, jest mi bardzo przykro, ale nie będę mogła adoptować Tygryska :( Dostałam potwornego uczulenia. Po dzisiejszej wizycie u alergologa, została u mnie zdiagnozowana alergia na kocią sierść. Jest mi strasznie smuto, bo już przyzwyczaiłam się do myśli o nowym domowniku i pokochałam go od pierwszego wejrzenia.

Pozdrawiam

hłe, hłe, hłe... :evil: jasnowidz jakiś
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lut 29, 2012 10:30 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

andorka pisze:Bo doczeklali by wysypu ślicznych, oswojonych maluchów i ich szanse były by zerowe :(

bzdura, że tak powiem ;). zwykłe burasy wydawałam parkami w ciągu tygodnia, a co dopiero taki dwupak. ogłoszenia odpowiednie poróbcie i po prostu mówcie, że są do wydania razem. dużo osób szuka od razu dwóch kociaków. oboje są piękni.
próbowałyście chociaż od razu od dwupaku czy od początku założyłyście, że tak się nie da?

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Śro lut 29, 2012 10:57 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

klauduska zapewniam Cię, że dziewczyny nie raz próbowały wydawać w dwupaku.
Mnie się kilka razy udało, a kilka razy nie.
Skoro wydajesz dwupaki w ciągu tygodnia to może rób to dalej po swojemu :D
a dziewczynom pozostaw podjęcie decyzji o tym w jaki sposób szukać domu tym kotom, którymi to one właśnie się opiekują.
Taka propozycja moja :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]