to dlaczego koty, którym ja szukam domów ich tak szybko nie znajdują? Nawet rudzielec szukał ok 3-4 tygodni..... Bury, choć o cudnym charakterze szuka nadalSzalony Kot pisze:Ogłoszenia teraz są naprawdę skuteczne, nie widzę w tym nic dziwnego.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
to dlaczego koty, którym ja szukam domów ich tak szybko nie znajdują? Nawet rudzielec szukał ok 3-4 tygodni..... Bury, choć o cudnym charakterze szuka nadalSzalony Kot pisze:Ogłoszenia teraz są naprawdę skuteczne, nie widzę w tym nic dziwnego.
MACIESZ pisze:Z powodów zdrowotnych pilnie poszukuję domu dla 2 kotów. Są to 4 letni kocur mieszaniec biało czarny, wygląda jak pers szynszylowy (po matce) oraz ok 4 letnia kotka czarna z białymi plamkami na szyi i łapkach (dachowiec ze schroniska, mieszka z nami 3 lata).Wykastrowane, zdrowe, zaprzyjażnione ze sobą. Mieszkają z dziećmi i psem. Nie wychodzą na dwór.
malutka_8 pisze:Całkiem możliwe, że znalazły "dom" w 1 dzień.
Mi to wygląda po prostu na wydanie kotów pierwszym osobom które zadzwoniły.
Koty poszły - problemu nie ma. Koniec.
AntoninaBandzioras pisze:malutka_8 pisze:Całkiem możliwe, że znalazły "dom" w 1 dzień.
Mi to wygląda po prostu na wydanie kotów pierwszym osobom które zadzwoniły.
Koty poszły - problemu nie ma. Koniec.
też o tym pomyślałam
albo...
tylko tak zostało napisane żeby uciąć temat (chodzi tu o negatywne wypowiedzi w stosunku do autora wątku)
ale jest jeszcze możliwość, że po prostu miały farta i już
charm pisze:to dlaczego koty, którym ja szukam domów ich tak szybko nie znajdują? Nawet rudzielec szukał ok 3-4 tygodni..... Bury, choć o cudnym charakterze szuka nadalSzalony Kot pisze:Ogłoszenia teraz są naprawdę skuteczne, nie widzę w tym nic dziwnego.
Szalony Kot pisze:charm pisze:to dlaczego koty, którym ja szukam domów ich tak szybko nie znajdują? Nawet rudzielec szukał ok 3-4 tygodni..... Bury, choć o cudnym charakterze szuka nadalSzalony Kot pisze:Ogłoszenia teraz są naprawdę skuteczne, nie widzę w tym nic dziwnego.
Duże znaczenie ma jeszcze miejscowość. W Wawie jest łatwiej, to fakty - praktycznie codziennie ktoś odbiera telefon od zainteresowanych osób.
MACIESZ pisze:Możliwy dowóz na terenie woj śląskiego.
Szalony Kot pisze:Ogólnie duże ośrodki mają łatwiej - Wrocław, Kraków, Wawa. A znowu w pomorskim adopcje strasznie stoją
Szalony Kot pisze:Ogólnie duże ośrodki mają łatwiej - Wrocław, Kraków, Wawa. A znowu w pomorskim adopcje strasznie stoją
malutka_8 pisze:Szalony Kot zależy, wszystko zależy - ale nikt mi nie powie, że ktoś znalazł w 2 dni, dwa dobre domy dla dorosłych - 4-letnich kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości