RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE maluchy - już w domu stałym :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 28, 2011 10:35 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

tym maluchom już doopki nie marzną :D ale ich jeszcze takich malców (i nie tylko) marznie po działkach i piwnicach :(
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt paź 28, 2011 14:39 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

mar9 pisze:tym maluchom już doopki nie marzną :D ale ich jeszcze takich malców (i nie tylko) marznie po działkach i piwnicach :(
No właśnie :( Tofikowi, Karmelkowi i ich rodzeństwu też pomogło to, że mieli fuksa urodzić się tacy "chodliwi"... Ehh, kolor futerka może czasem determinować całe kocie życie.

Chłopcy dziękują za wszystkie (zrozumiałe ;) ) zachwyty.

Maluchy definitywnie opuściły już łazienkę i cieszą się wolnością. Uwielbiają balkon, trzeba je z niego wyciągać siłą ;)
Są oczywiście pierwsi do misek, a pchają się przy miskach tak, że dorosłe koty nie mają szans. W ogóle - są wszystkożerne.
Dziś wyciągałam im z pyszczków
- laskowe orzechy
- chleb
- serek kozi
- chrupki kukurydziane
- słonego paluszka
- czekoladkę
- jakieś 70 razy kabel od myszki ;)

Muszę WSZYSTKO chować przed tymi żroniami ;) Żeby nie było - słodcy są niemożliwie cały czas, dziś zasnęli razem na moich kolanach po seansie mruczenia. Tak w ogóle, to nie wyrabiam z głaskaniem przy 4 namolnych kotach (no, Zuza próbuje się wpychać na kolana ale odchodzi obrażona, gdy w zasięgu wzroku pojawia się któryś z grzdyli ;) ). Są momenty, gdy 4 ogony krążą wokół człowieka polując na miejsce na kolanach.

A jakie Tofik ma rzęsy! :1luvu: Nie umiem tego pokazać na zdjęciu, ale są prześliczne, wyjątkowo długie :) W ogóle jest kotkiem wyjątkowej urody - jego ogonek jest naprawdę biszkoptowy, bardzo jasny, maluch wygląda jak cudny, delikatny obłoczek (gdy śpi :twisted: )
Karmelek jest natomiast kotkiem wyjątkowo troskliwym - bardzo często mnie mye, a gdy już zacznie, nie odpuszcza, próbuje wyczyścić moją dłoń bardzo, bardzo dokładnie ;)

Absurdalne rozmowy oczywiście trwają, dzisiejsza próbka :
"Dobrze, to ja biorę dwa, drugiego dam do stodoły do cioci". Brrr.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt paź 28, 2011 18:53 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Głęboki sen...
Obrazek Obrazek
Chyba jestem brudna ;)
Obrazek
Tak spędziliśmy dziś pół dnia...
Obrazek
A to scenka która przed chwilą mnie niesamowicie rozczuliła:
Obrazek

Liwia_

Post » Sob paź 29, 2011 12:25 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Nikt się nie zachwyca? 8O

Liwia_

Post » Sob paź 29, 2011 13:39 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

No jak to nie? :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob paź 29, 2011 15:32 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Uff ;)
Małe czują się świetnie, rozrabiają coraz bardziej. Tylko gdzie ten dom....?

Liwia_

Post » Sob paź 29, 2011 15:57 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

piękne maluchy, piękne
za domek :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob paź 29, 2011 19:02 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Liwia_ pisze:Uff ;)
Małe czują się świetnie, rozrabiają coraz bardziej. Tylko gdzie ten dom....?

piękne te Twoje landryneczki :1luvu: :1luvu:
a dom się znajdzie i na pewno nie w stodole jakiejś cioci :twisted:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie paź 30, 2011 12:41 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Obrazek Obrazek

No i jak je rozdzielić...?

Chłopcy są słodcy niemożliwie. Gdy siadam na kanapie zaczynają chrumkać i biegną na kolana. Przytulają się, biją, nadstawiają do pieszczot - wszystko w akompaniamencie głośnego mruczenia.

Liwia_

Post » Wto lis 01, 2011 13:24 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Trochę wysiadam już nerwowo przez telefony i maile, wczoraj jakieś babsko uznało za stosowne mnie powyzywać, a ze 2 godziny dziennie zajmuje mi odpisywanie na przeważnie durne maile, z których nic nie wynika.

Chłopcy nic sobie z tego nie robią i brykają pół dnia, a szaleństwo udziela się i moim kotom :)
Tak bardzo bym chciała, by znalazł się wspólny, kochający dom. Był taki na horyzoncie, ale niestety, musiał się wycofać :(

Liwia_

Post » Wto lis 01, 2011 13:26 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

:(
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto lis 01, 2011 14:07 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Z DS jak z autobusem - nie ten, będzie następny :wink: :ok: Tylko to czekanie wykańcza...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lis 01, 2011 21:29 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Ano, wykańcza. Przy żadnym rasopodobnym kocie, przy wcześniejszych rudych malcach nigdy nie było tyle chamskich telefonów, ile teraz. A jak już dzwoni ktoś fajny - to szybko milknie.
Chłopcy leżą właśnie wtuleni w siebie - no nie mogę ich rozdzielić...

Liwia_

Post » Śro lis 02, 2011 10:07 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Liwia_ pisze:Ano, wykańcza. Przy żadnym rasopodobnym kocie, przy wcześniejszych rudych malcach nigdy nie było tyle chamskich telefonów, ile teraz. A jak już dzwoni ktoś fajny - to szybko milknie.
Chłopcy leżą właśnie wtuleni w siebie - no nie mogę ich rozdzielić...

to potrzymam za super domek dla chłopców :ok: , wspólny domek oczywiście :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro lis 02, 2011 10:09 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

ja tez cały czas kciukam :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia][następna]