tyle że u nas operacja też może się zacząć i skończyć albo do 11 albo po 19-tej,czyli problem pozostaje.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
alareipan pisze:Dzięki Dorcia![]()
Uznanie należy się zabcia0507, bo mimo że bez doświadczenia, nie zostawiła kotów w potrzebie, szukała pomocy i nie wysłała kotów do przepełnionego schronu... Wielu zadzwoniło by na SM i problem z głowy.
Mamie zrobię fotki jutro.
I proszę o pomoc. Może ktoś mógłby dorzucić się do operacji? Choć symbolicznego piątaka?
Na dobry początek "5" ode mnie![]()
Amanli pisze:Tak jak mówiłam również się dorzuce, niestety wiele nie mam...jesli nie na operację ( bo być może bezpłatna) to na żarełko pójdzie
Poproszę nr konta na pw.
CheshireCat1 pisze:Jak dobrze, ze kociatko bezpiecznea co sie dzieje z kotka, juz w lecznicy?
smarti pisze:oczywiście dziś zapytam Kamila kiedy może zrobić ogonek-jeśli tylko znajdzie czas (bo jak wiadomo, na kilka dni przed wyjazdem na cały miesiąc, czas się kurczy niemiłosiernie)-jeśli się zgodzi to ogonek zrobimy bezpłatnie.
tyle że u nas operacja też może się zacząć i skończyć albo do 11 albo po 19-tej,czyli problem pozostaje.
dorcia44 pisze:smarti pisze:oczywiście dziś zapytam Kamila kiedy może zrobić ogonek-jeśli tylko znajdzie czas (bo jak wiadomo, na kilka dni przed wyjazdem na cały miesiąc, czas się kurczy niemiłosiernie)-jeśli się zgodzi to ogonek zrobimy bezpłatnie.
Smarti wszystko się rozbija o mój czas ,ale tak jak pisałam wyżej jeżeli ktoś byłby wstanie przyjechać po malutką zabrać ją zawież i odwież nie ma problemu .
Ja niestety nie mam auta ,pracuje dziwacznie i tylko środek dnia mam wolny czyli między 12 a 17 ....nie wyrobię się ze wszystkim .
zabcia0507 może wstaw fotke kociny ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości