Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Ok. Jeśli Grażyna-gk wyrazi chęć aby pojechać po kotka i zabrać go do swojego schroniska to dobrze, niech jedzie.
Pytanie tylko mam jedno czy mam dać jej od razu pieniądze czy dopiero jak przywiezie kota?
Dyktatura pisze:Ok. Jeśli Grażyna-gk wyrazi chęć aby pojechać po kotka i zabrać go do swojego schroniska to dobrze, niech jedzie.
Pytanie tylko mam jedno czy mam dać jej od razu pieniądze czy dopiero jak przywiezie kota?
tosiatosia1 pisze:Grażyna-kg pisze:tosiatosia1 pisze:Udało się zdobyć brakujące pieniążki na budkę? Wiadomo może co u kotka?
Zapomniałam dodać, że z czasem niektóre nasze koty stają się rezydentami i jak chcą, to mogą mieszkać w korytarzu schroniska. Mają tutaj kilka legowisk, a niektóre upodobały sobie fotele w pokoju kierownika .
W przyszłości, gdyby zechciał, kocurek mógłby tu się przenieść, ale tutaj też by musiał pogodzić się z kilkoma innymi kotami.
To tyle odnośnie mojej propozycji na temat kocurka z Łaz.
Bardzo dziękuję za propozycje dla kotka, ja w ogóle go nie znam poruszył mnie po/prostu jego smutny pyszczek, ale sądzę że to naprawdę rozsądna propozycja dla niego. Myślę że dziewczyny które kotka poznały osobiście oraz znają lepiej jego warunki powinny zdecydować. Ja przyznam że lepiej bym się czuła wiedząc że kotek jest w takim schronie, choć schroniska nie kojarzą mi się dobrze, Twoje jest chyba inne. Macie jakąś stronę tego schroniska?
Karena pisze:Niestety, ale moj TZ nie moze pojechac, ja nie mam prawka, jak juz kiedys wspomnialam. Moze Agnieszka moglaby pojechac do Laz? wtedy Dyktatura lub ja moglybysmy z nia podjechac. Ze wzgledu na dziecko mam ograniczony czas i nie zawsze moge sie wyrwac. Innego wyjscia nie widze na dzien dzisiejszy.
Karena pisze:Zgłaszam się na wątku. Napiszę szczerze - DT dać nie mogę. Pojechać do Łaz też nie bardzo - mam małe dziecko, poza tym nie mam prawa jazdy i ciężko mi się wyrwać.
Dam cynk Dyktaturze, może wspólnie coś wymyślimy, tylko najważniejsze - przy którym ośrodku jest ten kotek?
Czy on jest oswojony?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości