maryjane82 pisze:napisałam maila do znalazcy kotka z ostrzeżeniem o grzybie i sugerowałam dezynfekcję mieszkania.
noto go nieźle nastraszyłaś...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
maryjane82 pisze:napisałam maila do znalazcy kotka z ostrzeżeniem o grzybie i sugerowałam dezynfekcję mieszkania.
maryjane82 pisze:A tak w ogóle to niezła historia jest z kicią, bo Gosia podejrzewała, że jest w ciąży. Pojechałam do weta (bo jechałam tam z Paciorkiem/Guzikiem na prośbę Gosi) i przy okazji poprosiłam go żeby ocenił, czy faktycznie jest ciąża u kotki i powiedział, że TAK. Pojechałam zatem do drugiego weta poprosić o sterylkę, a on na to, że kotka ma jelita zagazowane![]()
Heh, i jak tu wierzyć weterynarzom!
maryjane82 pisze:Edzik - byłam znowu w odwiedzinach. Ten kot się rwie do człowieka, nie cierpi tej klatki w lecznicy! Najgłośniej ze wszystkich wydziera japę...
maryjane82 pisze:
maryjane82 pisze:
Dziś wieczorem będę go masować bo od wczoraj ani siku ani kupki nie było...
maryjane82 pisze:Kicia z Kerfura u Gosi zrobiła raban. Porozstawiała koty po kątach, goniła je, była agresywna. Gosia nie zgodziła się jej dłużej trzymać, więc zawiozłam ją do Kasprzyka, do lecznicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości