Oj tak, wiem coś o tym, dużo kociąt u mnie było, a teraz są 3 ( bez Tommiego ) Śnieżka i Junior mają po około2,5 miesiąca, a dodatkowo Śnieżka jest biała, Junior czarny więc jak harcują to ubaw po pachy. No i mam jeszcze Plameczkę z miotu totalnie dzikich kotów, ale ona to nieśmiała. Chciałabym ją wydać do domu, w którym jest już jakiś kot będzie się raźniej czuła.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Oj Tommy to bardzo dobrze wie. Najlepiej jak się go zostawia na podłodze, żeby trochę pochodził.... Siedzi wtedy jak taka sierotka Marysia.... Ja jestem od karmienia, mama od ululania do snu. Jednak co mama, to mama, ja nie potrafię. Choćbym nie wiem jak chciała to nie potrafię. Ulubione miejsce do spania to i tak z mamą w łóżku....
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
a dobrze cioteczki dobrze, tyle tylko, że mały rośnie i coraz dłuższe przerwy sobie urządza między jednym spankiem, a drugim. Więcej oczywiście pije, teraz 20 ml to już jest kpina z mojej strony, on chce o wiele więcej.... Ja już się zaczynam martwić czy nam Mixola nie braknie... Na szczęście za niedługo będziemy się pomału przestawiać na mokrą karmę, choć jeszcze trochę czasu do tego.
Kupiliśmy dziś Mixola, bo niestety mały Tommy nie miałby już co jeść... a apetycik ma za dwóch I wyrastają mu takie maciupkie kiełki, dostownie 2 milimetry
Rośnie, rośnie Pomalutku przechodzimy na pokarm stały, póki co mieszamy małemu z mlekiem. Sam to on jeść nie chce, jeszcze za mały, smoka woli Przyuczamy się też do kuwetki, bo już jest za duży na siusianie gdzie popadnie
Gdyby ktoś chciał Tomcia wspomóc finansowo, to ja podam nr konta. Dodam, że mały jest pod opieką fundacji "Szara przystań" z Zabrza
Oczywiście się nie wyrobiłam wczoraj ze zdjęciami, ale są dziś. Tak wygląda Tomcio po kąpieli