półroczne rudy i tri - udomowione, szukają ds

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro sie 24, 2011 22:11 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

Uroczy chlopczyk jest :kotek: bedzie z niego fajny kot 8)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro sie 24, 2011 22:46 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

sisay pisze:Tak, ja mam u siebie rudego bezimiennego, a Alinka powiedziała ze trikolorkę bierze do siebie.

Ok, już wiem który gdzie, ale nadal nie mam kontaktu do Was poza PW na forum, jakiegoś maila podeślijcie lub nr telefonu, żebym mogła przekazać. 8)
Ewa 507 953 900 e-mail korespondentka2@wp.pl
Zajrzyj na 1 stronę, zakochaj się :-) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13 ... 84&start=0
JAMNIKI DO ADPCJI : http://jamniki.eadopcje.org/
www.poomoc.pl

Korespondentka

Od: Wto lis 09, 2010 22:42

Post » Czw sie 25, 2011 11:22 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

O Sisay masz następnego rudzielca :1luvu: :mrgreen: :ok:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Czw sie 25, 2011 13:32 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

Tak, jest przecudny, dziś już zwiedził mieszkanie, zapoznał się ze zwierzakami, oberwał od Iskierki ale tylko wokalnie, bo jest bardzo grzeczny i zrozumiał aluzję ;)
Dotknać się nie dał, ale jak dawałam jedzonko to się zapomniał i zamruczał :mrgreen:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Czw sie 25, 2011 14:05 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

Tricolorkę, zwaną Helgą, dzisiaj przed południem przywiozłam do domu.
Zestresowana byłam strasznie, bo jej dzikośc do tej pory była nieokiełznana, a precyzja z jaka rozdrapała mi nos i oko gdy chciałam ja przytulić niebywała.
W domu, otworzyłam kontenerek, kot wyszedł spokojnie, podszedł do moich kotów obwachał, i na spokojnie zaczął zwiedzać mieszkanie. W kuchni popróbował co jest w psich i kocich miskach , popił wodą, i zaczął biegac z mniejszym psem, obskakujac meble. Gdy przygotowywałam obiad, podeszła do mnie, pomimo iz w przejsciu rozłozył sie nasz bokser, i zaczeła ocierać sie o nogi. :D
Dostała kawałek mieska, po czym wywróciła sie na plecy, wpadając glowa do miski z jedzeniem i dała wygłaskac brzuszek. :)

Metamorfoza wielka,w ciagu paru godzin z dzikich kotów ktore przebywały ze mną na terenie lecznicy od kwietnia , w domu zrobiły sie milutkie koty .
Jestem bardzo zodowolona bo zwieksza to ich szanse na szybką adopcje i chroni mnie i Monikę przed podrapaniem i wydrapaniem oczy przy najmnijeszej próbie kontaktu.
Zdjecia porobione , teraz musze poprosić Halinkę, zeby wkleiła je na watek.

Alusia3

Od: Nie wrz 26, 2010 20:44

Post » Czw sie 25, 2011 14:35 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

No... witamy Alinkę! a zdjęcia są, ale sprzed ilu tygodni?... https://picasaweb.google.com/1027429281 ... 42/UAliny# (zamordujesz mnie za wklejenie całego albumu, wiem :P ) 8)
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw sie 25, 2011 23:34 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

No to Tri jest chyba bardziej proludzka - jak na razie.

Młody biega po całym mieszkaniu, próbuje się łasić do każdego kota, całym ciałem - one oczywiscie na niego ryczą i fuczą i biedak nie wie co zrobić. Taki kochany beztroski jest, w ogóle nie uważa ze ktoś miałby go nie lubić :mrgreen: jak tylko jakiś kot się do niego zbliży, to ogonek zaraz FRU w górę - erekcja ogonka :lol:

Odwiedzila nas moja mama, a ten chodził sobie, wskoczył na stół, inne koty się pochowały (zawsze jak ktoś przychodzi to udają że ich nie ma, potem wyłażą albo nie) a on sobie zwiedzał.

Dziś wieczorem podczas codziennej sesji miziania Klary i Dory, mały się kręcił jak bąk między nimi i mruczał. Barankował konia na biegunach :ryk: do ręki wyciągniętej próbował się zakraść, ale wymiękał w ostatniej chwili. Ale nie patrzyłam na niego i go nie zaczepiałam. Niech sobie popatrzy i sam dojrzeje.
Kiedy miziałam Dorę, on podszedł i łasił się do niej taki rozmruczany, więc go dwa razy głasknęłam przez grzbiet i nawet się nie przejął zbytnio ;)

Moja metoda oswajania przez olewanie się sprawdza po raz kolejny - 'my tu się fajnie bawimy i jest nam super, a jak ty nie chcesz to se tam siedź w kącie, twoja sprawa' :twisted:

sisay

Post » Pt sie 26, 2011 16:08 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

:mrgreen: :ok:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pt sie 26, 2011 19:43 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

Wszystkie moje koty biją rudego :placz:

a on niepoprawny optymista, zaraz zapomina i znów się próbuje do nich przytulać :roll:

Trzeba mu domku z takim fajnym, towarzyskim kotem co nie ma problemu z tzw. przestrzenią osobistą :wink: bo dla mich wszystkich to wielka świętość.

sisay

Post » Pt sie 26, 2011 19:58 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

Dałam link dziewczynie,która szuka rudaska :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob sie 27, 2011 1:35 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie sie 28, 2011 6:06 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

O jaki piękny widok :wink: I jaki ładnie osiatkowany balkon :ok:
Gosiara

Post » Nie sie 28, 2011 9:29 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

Alusia3 pisze:Tricolorkę, zwaną Helgą, dzisiaj przed południem przywiozłam do domu.
Zestresowana byłam strasznie, bo jej dzikośc do tej pory była nieokiełznana, a precyzja z jaka rozdrapała mi nos i oko gdy chciałam ja przytulić niebywała.
W domu, otworzyłam kontenerek, kot wyszedł spokojnie, podszedł do moich kotów obwachał, i na spokojnie zaczął zwiedzać mieszkanie. W kuchni popróbował co jest w psich i kocich miskach , popił wodą, i zaczął biegac z mniejszym psem, obskakujac meble. Gdy przygotowywałam obiad, podeszła do mnie, pomimo iz w przejsciu rozłozył sie nasz bokser, i zaczeła ocierać sie o nogi. :D
Dostała kawałek mieska, po czym wywróciła sie na plecy, wpadając glowa do miski z jedzeniem i dała wygłaskac brzuszek. :)

Metamorfoza wielka,w ciagu paru godzin z dzikich kotów ktore przebywały ze mną na terenie lecznicy od kwietnia , w domu zrobiły sie milutkie koty .
Jestem bardzo zodowolona bo zwieksza to ich szanse na szybką adopcje i chroni mnie i Monikę przed podrapaniem i wydrapaniem oczy przy najmnijeszej próbie kontaktu.
Zdjecia porobione , teraz musze poprosić Halinkę, zeby wkleiła je na watek.

Alinka na forum :lol: :ok:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Nie sie 28, 2011 15:07 Re: maluchy rudy i tri -jeśli się nie znajdzie dom, wrócą tam...

No pięknie osiatkowany, "prawie" jak u mnie :oops: :ryk:

Kicia śliczna, imię też - rudy dostał na imię Guliwer chociaż nie jestem do końca przekonana, muszę dojrzeć zeby go zacząć tak wołać.

I powtórzę się ze swojego wątku:

A kot jest bardzo dziki, naprawdę okropny - i gryzie! :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=mvju8YUNwTo

zwłaszcza polecam mrożącą krew w żyłach akcję pod koniec :roll: :lol:

a na deser, dla tych o naprawdę mocnych nerwach - ujarzmianie dzikiej bestii
http://www.youtube.com/watch?v=E4_azIyHXnE

sisay

[poprzednia][następna]