czeka ją śmierć...Wołomin/Warszawa i okolice

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt lip 29, 2011 13:02 Re: czeka ją śmierć...Wołomin/Warszawa i okolice

emilak pisze:
sherina pisze:tak dokładnie, poobserwuj..ale nie odganiaj rezydentki, daj im czasu

ok, dzięki za pomoc, mam nadzieję, że się zaprzyjaźnią:)

emilak ostatnio miałam takie same rozterki na innym wątku opowiadane ;) przywieźliśmy z TŻ-em małą kotkę (ok 3 -mcy, 1kg wagi), która była trzymana w piwnicy przez dzieci. My mamy kota agresora - walczy do krwi! więc nasz strach był większy niż rozsądek. Jak kotkę przywieźliśmy do domu to Gucio cały czas się na nią czaił, wył, a my baliśmy postawić się ją na podłodze! Mój TŻ powiedział, że jakby wiedział jak to wygląda nigdy nie zgodziłby się na drugiego kota! Za wszelką cenę musisz pokazać swojej kotce, że ona jest dla Ciebie najważniejsza żeby nie była zazdrosna... W końcu TŻ otworzył wino i powiedział, że ma dość, a ja Majkę postawiłam na podłodze... Okazało się, że powąchał, powarczał, dał łapą po łbie i teraz już miesiąc minął - leją się czasami ale też włącza się Guciowi instynt macieżyński i liże ją po brzuchu! Odchodz od swojej miski gdy ona mu wyjada, po czym jak skończą to jest mizianie, a potem gryzienie ;) normalna sprawa! Taka kocia miłość! I pomyśleć, że tak bardzo się martwiliśmy!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Czw sie 04, 2011 15:13 Re: czeka ją śmierć...Wołomin/Warszawa i okolice

chciałam poinformować, że koteczka zostaje u nas na ds:) bardzo dziękuję wszystkim osobą zaangażowanym w szukanie małej domku, za rady i pomoc:) wilekie dzięki, pozdrawiam

emilak

Od: Pt lip 15, 2011 12:51

Post » Pt sie 05, 2011 8:09 Re: czeka ją śmierć...Wołomin/Warszawa i okolice

emilak pisze:chciałam poinformować, że koteczka zostaje u nas na ds:) bardzo dziękuję wszystkim osobą zaangażowanym w szukanie małej domku, za rady i pomoc:) wilekie dzięki, pozdrawiam

Gratuluję decyzji i życzę wszytkiego dobrego.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

[poprzednia]