Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
seidhee pisze:Edzina no błagam Cię...
Dziecko jest nietykalne (w sensie fizycznym) bo jest człowiekiem, a człowiek ma prawo do nietykalności cielesnej, kropka.
Wychowywanie dzieci (lub niewychowywanie) nie ma nic wspólnego z karami cielesnymi.
Edzina pisze:Jak słyszę jakiś nawiedzonych, którzy oburzają się na klapsa ... to ja chcę zobaczyć jak wychowali swoje dzieci.
alma_uk pisze:skoro nie moge wychowac dziecka po swojemu, to sie meczcie ludzie.
claudia66 pisze:Takie ogłoszenie znalazłam na regionalnym portalu
Oddam w dobre ręce dwa białe śliczne koty persy mieszanka z angorą. Są to koty typowo domowe i szczerze kochające,polecam szczególnie dla dziecka. Zmuszona jestem je oddać ponieważ mam taki system pracy,że nie mam czasu się nimi opiekować. Koty maj ok 2-lata,są wysterylizowane i nauczone korzystania z kuwety.
kontakt tryskawka43@interia.pl
maggis1980 pisze:Neigh pisze:Tylko dziecko uslyszalo 'kot ma swoje prawa, a ty masz je przestrzegać' KONIEC a jak nie to jeszcze mamusia klapsem poprawi - skoro nie rozumie slowa mowionego......
Proponuje zaznajomic sie z prawami dziecka w Polsce, oraz z tym, jakie sa konsekwencje bicia dzieci. Wyprzedzajac pytanie: tak, klaps jest rowniez biciem.
seidhee pisze:claudia66 pisze:Takie ogłoszenie znalazłam na regionalnym portalu
Oddam w dobre ręce dwa białe śliczne koty persy mieszanka z angorą. Są to koty typowo domowe i szczerze kochające,polecam szczególnie dla dziecka. Zmuszona jestem je oddać ponieważ mam taki system pracy,że nie mam czasu się nimi opiekować. Koty maj ok 2-lata,są wysterylizowane i nauczone korzystania z kuwety.
kontakt tryskawka43@interia.pl
Z tego co czytałam na forum o angorach, to są trudne koty, więc jeśli te mieszanki odziedziczyły charakterek po angorze to nie wiem, czy takie znowu "polecane do dzieci"...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości