Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Trochę się zaplątałam, bo ty się pojawiasz jak wróżka, jak tylko się o tobie pomyśli
paulinaaa1 pisze:ja chce zaadoptować koteczke jedną w weekend. Gdzie i jak to można zrobić??
berushkaa pisze:Koteczki są przecudowne!!! Wiem, że pewnie teraz przemawia przeze mnie mój wrodzony pesymizm, ale boję się o te kociaki, co je ktoś kupuje na targowisku... Jakoś nie wiem, nie ufam tym handlarzom, ale kupującym tam też nie do końca...
paulinaaa1 pisze:ja chce zaadoptować koteczke jedną w weekend. Gdzie i jak to można zrobić??
Kociara82 pisze:paulinaaa1 pisze:ja chce zaadoptować koteczke jedną w weekend. Gdzie i jak to można zrobić??
najlepiej skontaktuj sie z Justyna telefonicznie, bo ona ostatnio rzadko na forum bywa, bo ja komp wywala z neta. Jest wszelki kontakto podany na watku zbiorczym Tyskich Mruczkow (patrz baner w moim podpisie), zaraz na pierwszej stronie
paulinaaa1 pisze:Kociara82 pisze:paulinaaa1 pisze:ja chce zaadoptować koteczke jedną w weekend. Gdzie i jak to można zrobić??
najlepiej skontaktuj sie z Justyna telefonicznie, bo ona ostatnio rzadko na forum bywa, bo ja komp wywala z neta. Jest wszelki kontakto podany na watku zbiorczym Tyskich Mruczkow (patrz baner w moim podpisie), zaraz na pierwszej stronie
okej skontaktuję się telefonicznie z Justyną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości