Kocurro vel Dimka już u mnie nie jest najgorzej (tzn. między nim a kocicami). on sam piękny i wielki taki trochę zdezorientowany. na bieżąco będę pisała w swoim wątku, link w podpisie.
Super , że kocurek już u siebie za adaptację w nowym domku no i oczywiście gratuluję domkowi nowego domownika
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
No to opisuj jak przebiega dokocenie!! Jest ślicznościowy ,będzie podobny do Joża Aniady choć jest chyba nieco mniej płaski. I co ,wielki jest?? A miał być karzełek! Persy i persopodobne są po ogoleniu takie dziwne i jakby za małe:) Miał być kot??MIAU!!!
to ufoludek jest Dimka nawet podobny do Twojej Iśki, noski mają podobne, a jaki Iśka ma kolor oczu? i chudziak jeszcze z niego. fajnie masz, że była u Ciebie od początku to już wie, że to jej dom. Dimka przezywa kolejne zmiany i musi się jeszcze nauczyć, że z nami jest fajnie i będzie mu dobrze.
ezzme moja Isia ma chyba bardziej płaski pyszczek od Dimka a oczy ma niesamowicie pomarańczowe w różnych odcieniach w zależności od światła.Może uda mi się któregoś dnia pstryknąć jej jakieś fotki pyszczka w całej okazałości...Ale to graniczy z cudem-Iśka nie lubi aparatu Moja Isia musiała wcześniej mieszkać z psem bo od początku moje 2 nie robią na niej wrażenia a z małym kociakiem bawi sie i jak jej zbytnio dokucza,to umie sobie z nim poradzić