Sosnowiec - błękitny kocurek w typie persa szuka domu.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 24, 2011 16:24 Re: Sosnowiec - błękitny kocurek w typie persa szuka domu.

Kocurro vel Dimka już u mnie :)
nie jest najgorzej (tzn. między nim a kocicami). on sam piękny i wielki taki 8O trochę zdezorientowany. na bieżąco będę pisała w swoim wątku, link w podpisie.
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pt cze 24, 2011 17:58 Re: Sosnowiec - błękitny kocurek w typie persa szuka domu.

Super , że kocurek już u siebie :piwa: za adaptację w nowym domku :ok: :ok: :ok:
no i oczywiście gratuluję domkowi nowego domownika :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt cze 24, 2011 18:54 Re: Sosnowiec - błękitny kocurek w typie persa szuka domu.

Piękny kocurek :)
Trzymam kciuki za szybką adaptację :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

_Agnieszka_

Od: Pon gru 14, 2009 13:25

Post » Pt cze 24, 2011 19:39 Re: Sosnowiec - błękitny kocurek w typie persa szuka domu.

No to opisuj jak przebiega dokocenie!!
Jest ślicznościowy ,będzie podobny do Joża Aniady choć jest chyba nieco mniej płaski.
I co ,wielki jest??
A miał być karzełek! :D
Persy i persopodobne są po ogoleniu takie dziwne i jakby za małe:)
Miał być kot??MIAU!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon cze 27, 2011 19:06 Re: Sosnowiec - błękitny kocurek w typie persa szuka domu.

Jak czytam ten wątek to tak jak bym o mojej Iśce czytała z tą różnicą że Isia u mnie została :ok:
Tak Isia wyglądała jak trafiła do mnie..
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Tak wyglądała po strzyżeniu...
Obrazek

A tak wygląda mniej więcej p 1,5 mc...
Obrazek

Fajnie,że kocurek już w domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

gosik5

Od: Śro kwi 27, 2011 13:36

Post » Pon cze 27, 2011 21:03 Re: Sosnowiec - błękitny kocurek w typie persa szuka domu.

to ufoludek jest 8O
Dimka nawet podobny do Twojej Iśki, noski mają podobne, a jaki Iśka ma kolor oczu?
i chudziak jeszcze z niego.
fajnie masz, że była u Ciebie od początku to już wie, że to jej dom. Dimka przezywa kolejne zmiany i musi się jeszcze nauczyć, że z nami jest fajnie i będzie mu dobrze.
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Czw cze 30, 2011 10:00 Re: Sosnowiec - błękitny kocurek w typie persa szuka domu.

ezzme moja Isia ma chyba bardziej płaski pyszczek od Dimka a oczy ma niesamowicie pomarańczowe w różnych odcieniach w zależności od światła.Może uda mi się któregoś dnia pstryknąć jej jakieś fotki pyszczka w całej okazałości...Ale to graniczy z cudem-Iśka nie lubi aparatu :mrgreen:
Moja Isia musiała wcześniej mieszkać z psem bo od początku moje 2 nie robią na niej wrażenia a z małym kociakiem bawi sie i jak jej zbytnio dokucza,to umie sobie z nim poradzić :ok:
Obrazek

gosik5

Od: Śro kwi 27, 2011 13:36

[poprzednia]