Jakiejkolwiek pomocy, ale to już ciągle powtarzam

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
już wczoraj dałem "PKDT – koty z lisiej fermy", zmienić na KOTY Z LISIARNI ?sabina skaza pisze:umieścimy na naszej stronie- jako zachęta do wpłat KOTY Z LISIARNI
sabina skaza pisze:bylismy dziś w starej lisiarni na oruni nakręcic materiał w celu ukazania ludziom ogromu pracy, fi z kotami które tam zostały.umieścimy na naszej stronie- jako zachęta do wpłat KOTY Z LISIARNI.
straszne................powiem szczerze że nie los kotów w tym wypadku mnie az tak nie martwi jak los lsów....płakałam, nie jestem w stanie opisac tego co tam zobaczyłam, jak wielkie piekło jest w stanie zotowac człowiek zwierzakowi.....my chyba powinniśmy robic ulotki w stylu ; "uwaga zły człowiek"i oklejać nimi tego typu zakłady gdzie zwierzak od urodzenia jest traktowany jak mięso bądź skóra, czy futro....nawet "mięso" zasługuje na godne życie. foty nie oddają tego smrodu i padołu rozpaczy....koszmar![]()
![]()
a te losy gdzies w kolbudach żyją i pewnie mają tak samo złe warunki. lisy jadły oskórowane lisy, koty jedzą gnijące ścierwo....koszmar
wstawiłem do akcji: http://pkdt.pl/nasze-akcje/meksyksabina skaza pisze:oto film z meksyku, SZYMON PROSZĘ WSTAW DO NAS NA STRONKĘ:
ssb pisze:już wczoraj dałem "PKDT – koty z lisiej fermy", zmienić na KOTY Z LISIARNI ?sabina skaza pisze:umieścimy na naszej stronie- jako zachęta do wpłat KOTY Z LISIARNI
Kaleido Star, super![]()
Dostałem dziś recepty na 180 piguł antykoncepcyjnych.
ssb pisze:a, zapomniałem o jeszcze jednej sprawie, tzn. nie dostałem rozliczeń za styczeń.
Dziewczyny faktycznie świetnie wyszły, ja niestety podobno wyglądam jak morderca zwierząt czy jakoś takSabina, dzięki za poprawienie czapeczki
mirmilka pisze:Ja trochę z innej beczki: gdzie kupiłyście klatki-łapki, które używacie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości