Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 10, 2011 22:18 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Niestety u nas w schronisku nie jest ten dzień obchodzony ,a adopcje są naprawdę zerowe.
Ostatnio edytowano Sob lut 12, 2011 13:18 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt lut 11, 2011 11:09 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Z tego co się domyślam,to za TM odszedł taki młody burasek,był bardzo mocno zakatarzony i chudziutki,jakoś nie załapał się na zdjęciach.
Ale pewności nie mam,dlatego jutro idziemy do schroniska i zobaczymy,które koty zostały i porobimy nowe fotki.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Pt lut 11, 2011 14:00 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Strasznie sie takie rzeczy czyta :/
W takim momencie czlowiek, ktory jakos moze pomoc to pewnie nie wie - pomagac tym z dworu, tym ze schroniska, tym ktore sa blisko, daleko ?
Dlaczego w niektorych miejscach osob, ktore sie interesuja losem zwierzakow, jest tak malo ...

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt lut 11, 2011 17:04 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Link do bazarku, z którego ewentualny dochód przekażę horacy 7 na pomoc w utrzymaniu kotów wyciąganych ze schroniska.

viewtopic.php?f=20&t=124035
po_prostu_kaska

Post » Pt lut 11, 2011 17:32 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Kasiu dziękuję jesteś niesamowita.Rzeczywiście ciężko jest pomagać jak jest tak mało osób.Jutro będziemy w schronisku porobimy więcej zdjęć ,muszę zabrać małą sunię do siebie ze schronu bo w niedziele zawozimy ją i jeszcze jedno maleństwo które jest w dt u Asi do Serocka do ds.Jutro mam nadzieję będziemy miały czas obejrzeć koty i może coś zabiorę w niedzielę jak oddam psa.Może jutro się uda zobaczę.

horacy 7

Post » Pt lut 11, 2011 19:54 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Mam rodzinkę chętną na kotka, lub dwa. Tylko musi być w miarę zdrowy i dosyć młody. Znajdzie się jakiś...?

gazzy

Od: Pt wrz 19, 2008 15:43

Post » Pt lut 11, 2011 20:06 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

O, mamy więcej osób ze Szczytna :D

Basia, chodź na wątek :!: ;)
Basia ma być jutro w schronisku więc mam nadzieję, że uda się zabrać jakiegoś zdrowego malucha, czy nawet dwa i któryś dostanie swoją szansę na życie :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt lut 11, 2011 21:32 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Witaj Gazzy.Będziemy jutro w schronisku o 13 tej niech przyjdą te osoby z Tobą to pomożemy im wybrać w miarę zdrowe koty.

horacy 7

Post » Pt lut 11, 2011 22:11 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Te osoby nie mogą ze mną przyjść bo mieszkają w Ostródzie. :?
Kotek musi być zdrowy (ewentualnie może mieć lekki koci katar) , musi być w miarę młody i łagodny. Jakby pani mogła zrobić fotki kilku kotom to byłoby fajnie :) Możliwe, ze wezmą dwa. Nie ważne jaka płeć....

gazzy

Post » Pt lut 11, 2011 22:12 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

No tak , więcej osób ze Szczytna :) Ale ja poznaję dopiero to forum :D Chociaż , że zalogowałam się już dawno :oops:

gazzy

Post » Pt lut 11, 2011 22:16 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Postaram się zrobić zdjęcia większości kotów ,są głównie kotki bo ta kociarnia jest zamknięta druga kociarnia gdzie koty mogły wychodzić jest prawie pusta jest tam podobno trzy koty.Koty albo wyszły lub odeszły na zawsze.

horacy 7

Post » Sob lut 12, 2011 8:25 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Oj... Wiem jak z tą kociarnią jest... Tej rodzinie spodobała się ta młoda tricolorka co jest na 1 stronie, ale ona chyba znalazła już domek ?

gazzy

Post » Sob lut 12, 2011 13:27 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Przełożyłyśmy wizytę w schronisku na jutro ponieważ u nas straszna zawierucha więc nie jestem pewna czy jutro jedziemy z pieskami.Jutro postaram się zrobić zdjęcia ale rozmawiałam z kierowniczka schroniska i podobno wszystkie młode kotki poszły do adopcji.Wygląda na to ,ze zostały dorosłe kotki w większości nie sterylizowane i tu mam problem bo żeby je wydać do domów muszę je wysterylizować.W piwnicy jest Falusia ode mnie z pracy i mam obawy czy z inną dorosłą kotką nie będzie się bić bo ma charakterek.Może spróbuję Kasiu podpowiedz którą ew. zabrać.

horacy 7

Post » Sob lut 12, 2011 20:50 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Może to brutalne, ale może warto wziąść tę, która ma najbardziej chodliwy kolor futerka :oops: (może trikolorka) Łatwo będzie znaleźć dom i ewentualnie za chwilę pomóc kolejnej... Albo po prostu tę, która chwyci za serce najbardziej... Ciężki wybór.. i odpowiedzialność :roll:
po_prostu_kaska

Post » Sob lut 12, 2011 21:09 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Też myślałam o tej trikolorce tylko ona jest troszkę nieufna ,zobaczę ale mam straszny dylemat bo zabrałabym kilka ,a nie mam możliwości.

horacy 7

[poprzednia][następna]