Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina1977 pisze:Był wieczór, kociąta sa dzikie. Ja szukam kogos kto pomoze po prostu, a nie będzie oceniał ich urody. Ich wygląd nie ma znaczenia, tylko chcę pomocy. 2 były zupełnie czarne, a 2 buraski jak z reklamy whiskasa.
sabina1977 pisze:Kicia wróciła z domu, w którym mieli się nią zaopiekować. Koszmar...alkoholicy...kicia głodna, bez podstawowych rzeczy...wraca do zycia na wolnosci.
MartynaP pisze:po co ta ściema z ogloszeniami ? odrazu wiedzialam ze cos nie halo niechcialas podac nawet stron an jakich oglaszalas kotke
Carmen201 pisze:Sabino napisałaś, że miała ogłoszenia na forach społecznościowych.
To stanowczo, STANOWCZO za mało.
Nie napisałam, żebyś poprosiła CaAngel o pomoc?
Ona robi na 80, za niewielkie pieniądze. Jeśli ich nie miałaś, to mogłaś albo poprosić o odroczenie terminu płatności albo poprosić o wsparcie tutaj. 20 zł na pewno by się znalazło.
Już nie mówiąc o tym, że była chętna osoba do pomocy w ogłoszeniach..
Teraz jest zima, starsze Koty mają większe szanse. A dom sam z siebie się nie pojawi, trzeba coś zrobić. Kotka przecież sama nie poprosi o ogłoszenia, nie napisze ich.
Na myśl, że ufna Kotka jest na ulicy włos mi staje dęba..
Tym bardziej, że miała ciepło, jedzenie..
Czy możesz zrobić dobre zdjęcia, w dużej ilości (i jej, i Rudego, i kogo tam masz) i poprosić o ogłoszenia???
Bo inaczej takie działania mają niewielki sens..Tutaj na prawdę wszyscy są zakoceni po kokardę i o forumowy dom jest niezwykle trudno.. Bez zdjęć to de facto niemożliwe.
A co do Maluchów - nie ma opcji żeby poprosić kogoś na miejscu???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości