Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 11, 2011 19:27 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

wspolczuje Iwonko, pewnie serce sie kraje na te widoki i codzienne wielokrotne przemywanie tych ran.... :(
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto sty 11, 2011 21:20 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sty 11, 2011 21:49 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Iwona Ty jesteś kolejny Anioł wcielony:)))

A to wiadro może mu dogadało coś, więc się zdenerwował?:)
Ubawiłam się!!!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto sty 11, 2011 22:04 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Jak się wiadro wyprowadziło to się rozpoczął ostry konflikt z mopek :mrgreen: Tak sobie myślę, że mu się chyba nie podoba zapach środków odkażających, którymi myję podłogę, więc mop wyprowadził się razem z wiadrem :ryk:

Przed chwilą mój mąż pierwszy raz zobaczył, co ja robię Toffisiowi z tymi oczodołami. Wymiękł w połowie i powiedział, że nie może na to patrzeć bo mu słabo i wyszedł :? Takich to Polska kształtuje silnych mężczyzn :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Wto sty 11, 2011 23:21 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:)))
Nikt chyba nie ma wątpliwości, że Szacowna RP opiera się na kobietach:)
U mnie z zabiegami medycznymi jednakże odwrotnie - to TŻ jest ten okrutnik, ja jestem od karmienia, głaskania, kiziania .. i co do zasady czyszczenia kuwety. Co by tak miło nie było..

Od czegoś mogłyby być również te Koty..
Od zarabiania na życie np.:)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto sty 11, 2011 23:48 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Koty to może lepiej niech się zajmują tym czym się zajmują, czytaj: grzaniem w nocy, kiedy śpią na plecach Pańci :mrgreen:

Dziś kupiłam Toffiemu jedzonko troszkę lepsze jakościowo, im lepiej będzie odżywiony, tym szybciej- mam nadzieję- będzie dochodził do siebie.

Jest bardzo dzielny- jak na prawdziwego, jajecznego faceta przystało :ryk: Bo w końcu do kastracji to jeszcze trochę czasu minie...
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Śro sty 12, 2011 0:51 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

I na koniec dnia trafiłam na Toffiego... Boże widzisz i co do cholery? :crying:
Jutro coś wyślę :crying:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro sty 12, 2011 12:42 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Dziś z rana wstaję, wchodzę do łazienki a tam... wiadro 8O
Dzwonię do Przemka:
"Coś ty wstawił do łazienki? Przecież Toffi się bije wiadrem!"
A on do mnie:
"Już się pogodzili"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kupuję mu go przemywania sterylne gaziki, na jedno przemywani średnio zużywam 5-6, od wczoraj poszło prawie całe opakowanie... wszystko się kończy w zastraszającym tempie...

ifciastu

Post » Śro sty 12, 2011 12:44 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

ifciastu pisze:Dziś z rana wstaję, wchodzę do łazienki a tam... wiadro 8O
Dzwonię do Przemka:
"Coś ty wstawił do łazienki? Przecież Toffi się bije wiadrem!"
A on do mnie:
"Już się pogodzili"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:ryk:
Obrazek

Marea

Post » Śro sty 12, 2011 15:57 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Taaak, też się uśmiałam :D
Toffi już ma troszkę ładniejsze te oczodoły, ropieją minimalnie mniej.
Dobrze, bo widzę, że to przemywanie i smarowanie co chwilę przynosi jakiś efekt:)

ifciastu

Post » Śro sty 12, 2011 16:46 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

ifciastu pisze:przemywanie i smarowanie co chwilę przynosi jakiś efekt:)

Dla niego to też z pewnością odczuwalna ulga w bólu.
Jak dobrze, że są postępy w leczeniu i poznawaniu otoczenia :)
Trafił kot do Anioła :1luvu: :aniolek: :1luvu:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Śro sty 12, 2011 16:49 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Dobrze ze jeszcze choc humor dopisuje, gdy wszytsko wkolo smutkiem napawa....

Zdrowiej kotenku i wezmiemy sie zbiorczo za akcje adopcyjna, pewnie dobre dusze na forum pomoga :1luvu: naglosnic tu i owdzie :wink:
Obrazek

Marea

Post » Śro sty 12, 2011 20:49 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Stwierdziłam, że Toffika trzeba troszkę podtuczyć :twisted:
Jest troszkę... nieproporcjonalny :mrgreen:
Głowę ma dużą, a ciałko chudziutkie, przez co wygląda troszkę komicznie :)
Mimo wszystko jest kochany.
Dziś poznała do ciocia kagome19, była nim tak samo zauroczona jak ja. No i pomogła nam "oporządzić" oczodoły.
Robię to tak często, że już powoli nabieram wprawy.

graszka-gn - taki znowu anioł to ja nie jestem :twisted: Może tylko dla zwierzątek :cat3:

ifciastu

Post » Czw sty 13, 2011 11:48 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

poczęstowałam się banerkiem na dogomanie ;]
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Czw sty 13, 2011 13:34 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Dobrze, może ktoś jeszcze zajrzy do naszego ślicznego panicza.
Kiciuś jest kochany, ubóstwiam go po prostu :1luvu:

ifciastu

[poprzednia][następna]