Miłka i Węgielek już w swoich domkach.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 18:29 Re: Piękna czarna parka do wzięcia- Miłka i Węgielek (Poznań)

AbiWord pisze:Poczytałem trochę więcej. Porozmawiałem z żoną. Nie ulega wątpliwości, że co najmniej pół roku poczekamy, aż weźmiemy kotki. Nie ma co ryzykować. I muszą być szczepione. Ciężko bez koteczków w domku. Tak pusto. Nikt nie mruczy. :(

Pół roku szybko minie.
Wkrótce będziecie mieli swoje koty. :kotek:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto lut 22, 2011 20:28 Re: Piękna czarna parka do wzięcia- Miłka i Węgielek (Poznań)

Już się nie mogę doczekać jesieni. :)
Dopóki walczę, jestem zwycięzcą.

AbiWord

Od: Pt sty 28, 2011 21:53

Post » Wto lut 22, 2011 23:21 Re: Piękna czarna parka do wzięcia- Miłka i Węgielek (Poznań)

Możecie lampą weterynaryjną zdezynfekować mieszkanie. Niektóre fundacje mają takie lampy do użytku.Tylko koniecznie trzeba przestrzegać sposobu użytkowania takiej lampy.Po takiej dezynfekcji można wprowadzić kotka , najlepiej dwukrotnie już zaszczepionego.Oczywiście należy pozbyć się zabawek ,miseczek, kocyków i posłanka po zmarłym kotku. Z pewnością bez problemu znajdziecie młodego kotka dwukrotnie szczepionego . Powodzenia. :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Pon maja 23, 2011 9:40 Re: Miłka i Węgielek już w swoich domkach.

Zaznaczę do poczytania

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia]