PROSZĘ O POMOC W ADOPCJI KOTKA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 18, 2011 21:51 Re: PROSZĘ O POMOC W ADOPCJI KOTKA

Jedną z zasad utrzymania swojego ogłoszenia na Warszawskich Kocich Domach Tymczasowych na FB jest możliwość skontaktowania się z domem tymczasowym. Tu niestety nie widzę tej możliwości.
Tym samym ze smutkiem ustalam datę zakończenia wydarzenia do końca niedzieli - jeśli do tego czasu autorka wątku się nie odezwie, wydarzenie zniknie z naszych aktualności.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro mar 02, 2011 12:02 Re: PROSZĘ O POMOC W ADOPCJI KOTKA

Jestem jestem - no przyznaję nie odwiedzam waszej strony zbyt często :( Za dużo psów mam na głowie - uratowano wiele psich istnień z pseudohodowli i teraz trzeba im pomóc...)

Ostatnio miałam dwie rozmowy przedadopcyjne i dwie udane adopcje haszczaków, do tego masę spotkań "ogląądowych" - czasami to jakby ludzie chcieli mebel kupować :?

Z kociakiem jest tak - pani z Mysłowic była po kotka i wydawało się że będzie ok - ale on wpadł w taki szał- nie wiem chyba atmosfera napięcia mu się udzieliła że po prostu zachowywał się jak dzikus, wciskał sie w najmniejsze szpary i nie chiał wyjśc a 10 minut przed wizytą tej pani siedział na kolanach i mruczał. Wszyscy w szoku byli - no i kobietka się rozmyśliła - dzikusa nie chce...
Była też pani chyba z Katowic ale okazało się że w końcu wybrała innego kotka...
Więc powiem tak - myślę że kociak wybrał już sobie domek ( ten aktualny) i tak już chyba będzie. Jeśli się trafi fajny domek tak po znajomości to może zmieni właścicieli ale myślę ze na forum temat można wrzucić do archiwum.

nira13

Od: Nie gru 26, 2010 17:28

[poprzednia]