Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
gosiaa pisze:abradaque, czy siostra może podjechać w poniedziałek albo wtorek w godzinach 10-20 z koteczką do lecznicy do CC?
Ja się resztą zajmę, nie wiem jeszcze do końca jak, ale biorę to na siebie, nie można dopuścić żeby kotka się okociła.
andorka pisze:gosiaa pisze:abradaque, czy siostra może podjechać w poniedziałek albo wtorek w godzinach 10-20 z koteczką do lecznicy do CC?
Ja się resztą zajmę, nie wiem jeszcze do końca jak, ale biorę to na siebie, nie można dopuścić żeby kotka się okociła.
Gosiaa, jesten już "na linii" z abradaque, pomogę jej na linii - Dąbrowa - lecznica
abradaque pisze:Ponieważ aura nie dopisała umówiłyśmy się z andorką na jutro.
Na razie wspólną decyzją domowników postanowiliśmy zostawić Michalinę u nas na DT. Nie chę szukać jej terza domu na gwałt bo pośpiech jest złym doradcą. Miśkę trzeba odchuchać, zadbać o nią a wtedy będziemy myśleć co dalej.
andorka pisze:abradaque pisze:Ponieważ aura nie dopisała umówiłyśmy się z andorką na jutro.
Na razie wspólną decyzją domowników postanowiliśmy zostawić Michalinę u nas na DT. Nie chę szukać jej terza domu na gwałt bo pośpiech jest złym doradcą. Miśkę trzeba odchuchać, zadbać o nią a wtedy będziemy myśleć co dalej.
Na 99% postarm się stawić jutro po kicię ok 9 rano, ten jeden % zostawiam na aurę, w tej chwili da się już jeździć i mam nadzieję, ze tak pozostnie. Zapowiedziałam już Michalinę na juto rano w lecznicy.
Cieszę się z decyzji, ze kicia może zostać w lecznicy, wspólnymi siłami jakoś da się kasę zorganizować
abradaque pisze:andorka pisze:Cieszę się z decyzji, ze kicia może zostać w lecznicy, wspólnymi siłami jakoś da się kasę zorganizować
Właściwie to zdecydowaliśmy, że Miśka może zostać u mnie na DT. Wiem, że w lecznicy nie miała by źle, ale to jednak nie to samo co domek.
abradaque pisze:Mam jeszcze takie zapytanie: otóż na Facebooku dwie osoby zadeklarowały wsparcie finansowe koteczki i zastanawiam się czy podawać nr konta prywatny czy może lepiej Kotyliona? Nie chciałabym, żeby ktoś mnie posądził o jakieś wyłudzanie pieniędzy czy coś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 27 gości