Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 16, 2011 16:10 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

:ok:

Jeszcze 8 dni jest ważne Allegro Felusia, a robiłam mu wyróżnione opcje więc od razu podmienimy na Rudego.
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 16, 2011 17:15 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Jesteśmy już w domu po wielkich przebojach.Był straszny problem ze złapaniem kotka ,pogryzł i podrapał panią która się nim dotychczas zajmowała.Chował się po wszystkich kątach w sypialni gdzie obecnie przebywał ,boi się ludzi .Mam wrażenie ,że od czasu kiedy go ostatni raz widziałam nie zrobił żadnych postępów.Teraz jest u mnie w pokoju na razie w transporterze by się odstresował ,rudy Bazyli już do niego zagląda.Zastanawiam się jak sobie z takim trudnym przypadkiem poradzę,bo łatwo nie będzie.Za kilka minut spróbuję go wyjąć z transportera.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie sty 16, 2011 18:17 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Basiu, daj znać czy robić mu od razu ogłoszenie. Tak sobie myślę, że może warto. Jak trafi się dobry domek to chwilę poczeka żeby mały doszedł do siebie. Jak myślisz?
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 16, 2011 19:04 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Też się zastanawiam ale chyba trzeba robić ogłoszenia,jak będzie to właściwy dom to w razie problemów troszkę poczeka.Później go ponownie wyjmę to pstryknę mu fotkę i Ci prześlę ,tylko z fotką ciężko pewnie będzie bo trzeba go przytrzymać.Miałam go na rękach jest problem z wyjęciem z transportera bo drapie,ale jak już wyjęłam i głaskałam to się uspokoił i sobie poleżeliśmy ,pogadaliśmy i musi być dobrze.Boi się wszystkich odgłosów ,ludzi szczególnie mężczyzn ,psów, mój syn jednak go przez chwilę głaskał.Jak go trzymałam na rękach to nie atakował w tej chwili odpoczywa,na razie nic nie jadł. :piwa: :piwa:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie sty 16, 2011 20:07 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

To ja mu założę wątek na dogo,Basiu to jest ten rudzielec pod wc,tak?
Obrazek

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Nie sty 16, 2011 20:23 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

A tutaj nowy wątek na miau :) Zapraszam :ok:

viewtopic.php?f=13&t=122860

Myślę, że w nowym będzie nam łatwiej się poruszać, a i dla kogoś z zewnątrz będzie czytelniej.
po_prostu_kaska

[poprzednia]