Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 21:42 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

A to moje ulubione zdjęcie :)
Obrazek

I chcę Wam powiedzieć, że Biały Pan Kot póki co ma dwa przyszłe domki :D Co jeden, to lepszy :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 16, 2010 21:45 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

Szalony Kot pisze:A to moje ulubione zdjęcie :)
Obrazek

I chcę Wam powiedzieć, że Biały Pan Kot póki co ma dwa przyszłe domki :D Co jeden, to lepszy :)

Przepiękne zdjęcie przepięknego kotka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kciuki za najwspanialszy domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt gru 17, 2010 8:16 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

Pysznie, ze nastepna biala dusza uratowana; uwielbiam biale koty. Rok temu wzielam jedna albinoske z Łodzi...powiedzmy tak, Wasz kocio jest absolutnie zdrowy poruwnując z tym czy byla BAJKA. Czas i miłość uleczy resztę...musi spać i spać bo sen to rekonwalescencja. Dobrze, ze go nie kąpiecie bo to może być zabójcze zimą. powodzenia

hanunia2008

Od: Wto lis 17, 2009 22:47

Post » Pt gru 17, 2010 10:20 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

Szalony Kot pisze:A to moje ulubione zdjęcie :)
Obrazek

Jakby co......to Cymek ma na razie wizję na dom........pamiętaj o tym;-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt gru 17, 2010 13:04 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

Hanunia, no właśnie nie mam serca na kąpiel, zwłaszcza, że jednak wychodzi ze mną do weta...
Neigh, pamiętam :)

Szalony Kot

Post » Pt gru 17, 2010 15:25 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

głaskać, głaskać, głaskać i czesać, to kąpiel będzie można odłożyć. A jak jest baaardzo brudny to warto go mokrymi rękami wygłaskać i ręcznikiem przetrzeć, wtedy nie zmarznie

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Pt gru 17, 2010 16:55 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

W sobotę Biały Pan Kot na caaaały dzień (i noc!) pojedzie do moich znajomych, którzy od jakiegoś czasu zastanawiają się nad kotem (czego oni już nie oglądali...). Ogólnie nie spodziewam się, by właśnie takiego kota szukali, bo nie jest to typ miziaka pieszczocha, raczej śpiocha leniucha (aktywnego w okolicach okołożarciowych), ale to im pomoże przygotować się do obecności kota w domu.
A mi pomoże w kontaktach z Agą, która na sobotę ma u siebie gości, rodzinę. Oboje rodzice na kota kręcą nosem, a brat jest mega uczulony, więc Luśka zabieram już z rana, co by Aga mogła odkurzyć i w ogóle.
Więc wycieczka się szykuje :)

Do dwóch pań mailujących dołączyła Pani telefonująca. Jest dobrze, mam nadzieję zakocić wszystkie trzy domy 8)

Szalony Kot

Post » Pt gru 17, 2010 16:58 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

Przeciez chyba po kapieli nie chcecie go wypuścić na dwór?
Ale ja - pierwsza kąpaczka kocia - Sith też nie wykapalam... :roll:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt gru 17, 2010 17:44 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

Nie wykąpaliśmy go, stwierdziłam, że to absurd, tym bardziej, że on jednak ze mną chodzi do weta - niby zawsze jak wychodzę to staram się mieć transport autobusowy pod nosem i już, ale ostatnio jednak staliśmy trochę na przystanku... ocieplam mu ten transporter, ale za każdym razem mam wyrzuty.
Więc nie kąpany jest, może w nowym domu ktoś go wykąpie. Albo się sam doczyści do tego czasu :ryk:

Szalony Kot

Post » Pt gru 17, 2010 20:59 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

Kocie,ale jakbyś miała nadmiar domków dla białych to pomyśl o Prymulce ze schronu w Łodzi.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt gru 17, 2010 21:00 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

Wiem. Tylko póki co mam dwa domki na dokocenie. A ten jeden, taki najbardziej idealny, jest właśnie samotny... ale przyznaję, że najbardziej mi się podoba...
Ale żeby nie było - z poczuciem obywatelskiej praworządności podesłałam Pani Bez Kotów Prymulinę.

Szalony Kot

Post » Pt gru 17, 2010 21:03 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

no ale rozważ czy to że domek taki fajny zrekompensuje Twojemu Panu Kotu samotność.
Bo nie każdy kot chciałby być samotny.a niektórym to zupełnie nie przeszkadza albo wręcz muszą.
Lalunia będzie miała 1 kota i 3 :!: psy!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt gru 17, 2010 21:05 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

Lusiek nie jest zbyt towarzyski. Teraz mieszka sam, on dużo śpi, jest mega spokojny. Właśnie obawiam się go puścić na dokocenie też trochę, bo on raczej typ samotnika - ale może jeden kot to mu nie szkodzi...
No nic. Zobaczymy, co tu mi się wyklaruje.

Szalony Kot

Post » Nie gru 19, 2010 19:06 Re: Biały Pan Kot vel Lusiek vel Urwis

Dziewczynyyyyyyyyy a nie znacie kogoś na przedadopcyjną w Bydgoszczy??

I jakby co to ja mam do adopcji smolisto czarnego, dorosłego, nie wiem ilu letniego - totalnie Przylepnego - Czarnego kota....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

[poprzednia][następna]