2mies. rudo-biały i czarnulek mają CUDOWNE DOMY:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 22:14 Re: 2mies. rudo-biały i czarnulek mają CUDOWNE DOMY:)

Nie cieszyłabym się tak na waszym miejscu, bo mogę wam powiedzieć, że macie do czynienia z mistrzem kombinowania pysznego jedzonka. Fidel, że tak powiem ma w tej specjalności "czarny pas".
Trzymajcie się kochani :ok:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro lut 02, 2011 18:10 Re: 2mies. rudo-biały i czarnulek mają CUDOWNE DOMY:)

biamila pisze:Nie cieszyłabym się tak na waszym miejscu, bo mogę wam powiedzieć, że macie do czynienia z mistrzem kombinowania pysznego jedzonka.

Dziś nasz "Mistrz" przebił samego siebie - ukradł z kuchni (parter) rozmrażające się mięsko mielone i przyniósł do mojego pokoju na 1 piętro... I jeszcze piszczał że nie potrafi torebki rozerwać, żeby mu pomóc! :twisted:
Aż boję się pomyśleć co wymyśli kolejnego dnia! :ryk:
Obrazek

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

zana

Od: Śro lis 10, 2010 13:12

Post » Śro lut 02, 2011 18:57 Re: 2mies. rudo-biały i czarnulek mają CUDOWNE DOMY:)

zana pisze:
biamila pisze:Nie cieszyłabym się tak na waszym miejscu, bo mogę wam powiedzieć, że macie do czynienia z mistrzem kombinowania pysznego jedzonka.

Dziś nasz "Mistrz" przebił samego siebie - ukradł z kuchni (parter) rozmrażające się mięsko mielone i przyniósł do mojego pokoju na 1 piętro... I jeszcze piszczał że nie potrafi torebki rozerwać, żeby mu pomóc! :twisted:
Aż boję się pomyśleć co wymyśli kolejnego dnia! :ryk:

Mówiłam mistrz zaopatrzenia :ryk: taki w domu to skarb. Wydałam do adopcji kotka do domu pani profesor, która miała swojego kota 3-letniego kastrata. I jej kot wychodził sobie z domu szedł do sąsiadów i kradł u nich żarło i przynosił do domu swej pani dumny jak paw. Sąsiedzi są w porządku więc nie robią chryi a pani profesor "likwiduje szkody" :ryk:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia]