Uszatka i Mroczek - ja tego wcale nie chciałam...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 22:55 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

Tak często myślę o Uszatce... Tak bardzo jest mi jej szkoda. Wszystkich kotków, które są pokrzywdzone przez los mi szkoda, ale Uszatka jakoś szczególnie zapisała się w moim sercu. Nie wiem dlaczego.
Jaaano, wysyłam Ci pw.

Pozdrawiam najserdeczniej
[...] nieme stworzenia, jak dobrze wiadomo, są znacznie lepszymi sędziami tożsamości i charakteru niźli my sami
(Virginia Woolf)

berushka

Od: Sob paź 23, 2010 20:06

Post » Sob sty 08, 2011 23:36 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

Jak to, dlaczego?
Bo Uszatka to taka drobna, przymilna, brzydka, kochana kocinka :lol:

Cieszę się, że ma w Tobie fankę :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie sty 09, 2011 11:03 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

Uszatka to urocze stworzenie!!!
Jak się perełka podkuruje, to będzie prawdziwą kocią miss :)
Za szybkie pozbycie się katarku :ok: :ok:

Uściski
[...] nieme stworzenia, jak dobrze wiadomo, są znacznie lepszymi sędziami tożsamości i charakteru niźli my sami
(Virginia Woolf)

berushka

Post » Nie sty 09, 2011 14:58 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

Ale ta perełka dziś się nie pokazała :(
Ani rano, ani w południe.
Mroczka też nie było.

Będę się teraz zamartwiać, bo niedawno w bloku, przy którym dokarmiam, objawiła się wstrętna baba - wróg kotów.

jaaana

Post » Nie sty 09, 2011 17:14 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

och! Oby się odnalazły, piękny Mroczuś i przytulasta Uszatka!
Wstrętna baba? Mogła je przegonić? Co ludziom koty przeszkadzają, nigdy nie pojmę... :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie sty 09, 2011 19:25 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

O Boże... Też się zamartwiam :( Co się mogło stać?
Jaano, ale one kiedyś też już gdzieś tak zniknęły,prawda?
Strasznie się o nie boję :crying:
A wczoraj tak się cieszyłam, że Uszatka nie jest na nic bardzo poważnego chora :(
Żeby tylko się znalazły... Mam nadzieję, że nic im się nie stało...
Smutne zakończenie niedzieli :crying: :crying:
Czekam na DOBRE wieści.
(Virginia Woolf)

berushka

Post » Nie sty 09, 2011 19:42 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

Tak, bywało, że jej nie było. Ale coraz bardziej nerwowo na jej nieobecność reaguję.

Może dlatego jej nie było, bo zrobiło się cieplej? Jak jest cieplej, to koty są bardziej ruchliwe (te na dworze).

jaaana

Post » Nie sty 09, 2011 20:14 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

Szczerze mówiąc, też o tym pomyślałam.
Ale denerwuję się mimo wszystko :(
(Virginia Woolf)

berushka

Post » Nie sty 09, 2011 20:17 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

Ja też się bardzo denerwuję.

Znalazłam niedaleko kącik, gdzie mogłabym przyzwyczaić je do karmienia i nikomu nie powinno to przeszkadzać.

Ale niech się pojawią.

jaaana

Post » Nie sty 09, 2011 20:59 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

MUSZĄ się pojawić.
Nie dopuszczam do siebie innej myśli.
(Virginia Woolf)

berushka

Post » Nie sty 09, 2011 21:43 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

:cry:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie sty 09, 2011 22:09 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

Oczywiście, że muszą się pojawić!
Nie mogę się doczekać jutra.

jaaana

Post » Pon sty 10, 2011 7:25 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

są?
Moje dzikunki przyszły tylko 2 :cry: .Uważam,że to wczorajsze strzelanie miało wpływ.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 10, 2011 13:15 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

Tak, raczyła się pojawić :D Głodna jak lew i sto tygrysów :lol: .
Jesteśmy po wizycie u weta, pannica się przejechała taksówką.
Wetka określiła na ok. 4 lata, może więcej, jeśli dzieciństwo spędziła w dobrych warunkach, może mniej, jeśli warunki były złe.
Brak jej kilku siekaczy, jeden kieł troszkę wyszczerbiony, dziąsła trochę cofnięte - jak po przebytym zapaleniu dziąseł. Ale w tej chwili w pysiu wszystko w porządku.

Katar wciąż jest. Nosek zatkany, oczy brzydkie.
Pokichała sobie u weta porządnie, na szczęście wydzielina wodnista, nie ropna.

Na pocieszenie, po tych przeżyciach dostała tackę Sheby :D

W czwartek kolejna wizyta.

U nas wczoraj nie strzelali.

jaaana

Post » Pon sty 10, 2011 15:12 Re: To ja - Uszatka. Pilnie szukam DT (sponsor jest!)

Jak to dobrze!!! Grzałam z pracy samochodem, żeby jak najszybciej znaleźć się na forum!!!
Jak dobrze, Uszatko, że jesteś!!!
(Virginia Woolf)

berushka

[poprzednia][następna]