Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Czy ktoś może wspomóc tego kocurka? Koszty będą wielkie, a bez pomocy on nie ma żadnych szans.justyna8585 pisze:Bardzo proszę o pomoc finansową,na pewno będzie potrzebna spora suma.
justyna8585 pisze:Nie wiem,czy mogę o tym napisać,bo Anita5 i jej mąż nie lubią rozgłosu i wolą wszystko po cichu zrobić,ale myślę,że to trzeba napisać,nawet jeśli nie chcą. Ten kot zawdzięcza im życie.Przyjadą po niego dzisiaj,zabiorą do weta.Niestety Schron postanowił,że skoro nie ma DT,to nie ma sensu go męczyć operacją,bo on i tak padłby,a widać,że boli go bardzo.Ja się z tym zgadzam,bo znam warunki schroniskowe,a najgorsze dla mnie jest powolne odchodzenie.
To awaryjny DT,bardzo prosze o wsparcie ,każde 5 zł jest na wagę złota.Może znalazłby sie tez inny DT
Liwia_ pisze:Smarti - myślę, że zdecyduje ten, który dziś zabierze kotka ze schronu i pojedzie z nim do weta.
W mojej opinii - nie jesteśmy w stanie spełnić Twoich warunków i dlatego bardzo bym się bała dt u Ciebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości