Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Georg-inia pisze: A JA?????? TEŻ JESTEM CHORA! i nikt nie zapytał, czy mi lepiej...![]()
Georg-inia pisze: Potem Franio wstał, zjadł kolację, pomordował się z Lorkiem i oba padli w wieży, jeden na drugim.
Georg-inia pisze:Rano mały czuł się dobrze, ale leki będzie dostawał, trudno. Już słyszę ten wrzask przy podawaniu Linco
kiche_wilczyca pisze:Inguś kochana, jak się czujesz, dobrze, już, z noska Ci nie ciekanie, kaszelek nie męczy zbytnio, u lekarza byłaś??![]()
Marcelibu pisze:kiche_wilczyca pisze:Inguś kochana, jak się czujesz, dobrze, już, z noska Ci nie ciekanie, kaszelek nie męczy zbytnio, u lekarza byłaś??![]()
Georg-inia pisze:no tak, standard. Wszyscy się dopytują, co mu jest, czy już mu lepiej, jak się czuje...
A JA?????? TEŻ JESTEM CHORA! i nikt nie zapytał, czy mi lepiej...![]()
magdaradek pisze:Marcelibu pisze:kiche_wilczyca pisze:Inguś kochana, jak się czujesz, dobrze, już, z noska Ci nie ciekanie, kaszelek nie męczy zbytnio, u lekarza byłaś??![]()
Inga dla towarzystwa Franiowi też sobie zapodaj Linco. Będziecie się razem drzeć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości