Biały Marley - we własnym DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 15, 2010 17:37 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

horacy 7 pisze:Pani Kasia telefonowała jeszcze raz po tym co napisałam na wątku ,trochę jej przykro ,że Marley nie ma domku,prosiła by poobserwować go czy da sobie obciąć pazurki,czy na pewno będzie spał z nią w łóżku.Prosiłam żeby ewentualne swoje pytania i wątpliwości napisała na wątku.Chciałaby też aby wykonać mu testy na białaczkę i kocie HIV,jest gotowa za to zapłacić.Pytała też czy nie będzie drapał jej mebli ,ma skórzane kanapy których jej koty nie drapią.

Ojej, to ciężko dać gwarancję jeśli chodzi o meble czy kanapę.
Moje futerka nigdy mebli nie drapały, później się przeprowadziliśmy, w nowym mieszkaniu mamy skórzaną kanapę... i nadal nie drapią, ale kanapa stoi pośrodku pokoju, akurat na ich trasie przelotu w trakcie ganiania się... No i niestety mimo, że regularnie obcinam im pazurki, mam na kanapie ich ślady... :roll:

Domek faktycznie wydawałby się idealny. Zabezpieczone okna, kocie towarzystwo, no i domek doświadczony.
Nic na siłę jeżeli Pani Kasia nie jest zdecydowana.

Ogromna szkoda. Tym bardziej, że Marley z każdym dniem przywiązuje się, no i Duża do niego oczywiście też :wink:

W takim razie nadal szukamy.
po_prostu_kaska

Post » Pt paź 15, 2010 20:26 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Tak myślę ,że szukamy jednak nadal ponieważ jak wróciłam dzisiaj do domu to zastałam kolejną zrzuconą doniczkę z miejsca gdzie byłam przekonana iż jest zupełnie bezpieczna.Syn powiedział mi że Marley był nawet na wiszącej na ścianie półce pod sufitem ,nie wiem jak on to robi ale jemu się udaje.I zdarza mu się ostrzyć pazury na mojej zwykłej kanapie.Poza tymi cechami jest słodziak ,właśnie ułożył się przy mnie na kanapie i się myje.Myślę ,że z czasem wyrośnie z tych szaleństw,tylko trochę musiałby domek poczekać,ale pewności nie ma .Gdyby to było w Warszawie pani mogłaby przyjść zobaczyć go jak się zachowuje ,jak wygląda.Generalnie myślę ,że będzie też lubił być blisko człowieka,bo jak wracam z pracy to spędza czas blisko mnie.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob paź 16, 2010 0:10 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

.
Ostatnio edytowano Śro sie 29, 2018 22:19 przez madrugada, łącznie edytowano 1 raz
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Sob paź 16, 2010 10:52 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Posłuchajcie, a może Pani Kasia byłaby zainteresowana Białaskiem ???? Bo chyba nie ma większego przytulasa niż on :D

No tylko jej dwa kotki musiałyby być zaszczepione na białaczkę.
ObrazekObrazekObrazek

ket

Od: Wto sty 17, 2006 10:26

Post » Sob paź 16, 2010 16:01 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

ket pisze:Posłuchajcie, a może Pani Kasia byłaby zainteresowana Białaskiem ???? Bo chyba nie ma większego przytulasa niż on :D

No tylko jej dwa kotki musiałyby być zaszczepione na białaczkę.

Nie umiem się na ten temat wypowiedzieć,może napisz do pani Kasi pw jest przecież zalogowana.Mam nadzieję ,że odpowie .

horacy 7

Post » Nie paź 17, 2010 19:40 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

A oto nasz alpinista:
Obrazek

A to około roczny kot syjamski oddany do schroniska(zaraz założę mu osobny wątek)
Obrazek

wątek
viewtopic.php?f=13&t=118708&p=6539695#p6539695

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Nie paź 17, 2010 20:02 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Biały Marley cały czas nie ma DS.

Szukamy, no gdzie ten dom ???
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 18, 2010 1:02 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

po_prostu_kaska pisze:Biały Marley cały czas nie ma DS.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za kocinke

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon paź 18, 2010 2:02 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

CatAngel pisze:
po_prostu_kaska pisze:Biały Marley cały czas nie ma DS.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za kocinke

I ja środkowonocnie kciukami podnoszę! :ok: :ok: :ok:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Pon paź 18, 2010 8:15 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

.
Ostatnio edytowano Śro sie 29, 2018 22:20 przez madrugada, łącznie edytowano 1 raz
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Pon paź 18, 2010 20:38 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Skacz chłopaku !
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 18, 2010 20:43 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Nie rozumiem jak to możliwe, że takie cudo jeszcze nie w swoim, najlepszym domku na świecie. :roll:
:ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon paź 18, 2010 20:44 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

madrugada pisze:Marley jest prześliczny.
Nikt się jeszcze nie zakochał?

Chyba tylko ja się kocham w tym słodkim diabełku.Właśnie słodziak zszedł z szafy i przyszedł do łóżeczka spać.W tym małym ciele drzemie podwójna osobowość ,słodziak i diabełek.

horacy 7

Post » Pon paź 18, 2010 20:47 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Też się podkochuję.
Na mojej drodze takie cuda nie stają.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto paź 19, 2010 8:10 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Petka-P1 pisze:Nie rozumiem jak to możliwe, że takie cudo jeszcze nie w swoim, najlepszym domku na świecie. :roll:
:ok: :ok:

Myślę,że gdyby Marley był w Warszawie lub innym dużym mieście,to szybciutko znalazłby domek,a u nas ..... no cóż......adopcje prawie zerowe,a jak ktoś dzwoni z drugiego końca Polski to się wycofuje,bo transport jest dużym problemem.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

[poprzednia][następna]