Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas są w domkach;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 13, 2010 10:56 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Myślę ,że tak warto może umieścić na wątku transportowym tylko nigdy tego nie robiłam.Nie pamiętam też nazwy miejscowości, najwyżej skontaktuje się z pania jeszcze raz.Whiskas ma biegunkę ,u mnie było jej trochę teraz podobno jest gorzej ,nie wiem czym był karmiony przez te kilka dni nieobecności.Mam nadzieję ,że to nie pauneukoplemia bo miał kontakt z białaskiem i moimi kotami.Dziewczyny może macie jakiś pomysł na imię dla białego .
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon wrz 13, 2010 10:59 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Kasiu a może Tobie pani podała e-mail bo miała mi przysłać go wczoraj ,może przesłała do Ciebie i miała przesłać zdjęcia swoich kotów.

horacy 7

Post » Pon wrz 13, 2010 11:42 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Puściłam na PW adres mail, z którego przyszło zapytanie.
po_prostu_kaska

Post » Pon wrz 13, 2010 20:06 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Whiskas od wczoraj jest na dt u mojej mamy,coś mu dolegało strasznie miauczał,Horacy dwa w tygoniu pracuje do późna,ja też i ciężko by było nam go poobserwować i tak pomogła moja niezawodna mamuśka.Whiskas cała noc miał straszną biegunkę,dużo pił.Sąsiadka przyniosła nam jakiś proszek,który podawała swoim kotom i dałyśmy maluchowi,biegunka ustała,a kotek dostaje do jedzenia tylko ryż z kurczakiem i wodę przegotowaną.Teraz czuje się lepiej i już tak przeraźliwie nie miauczy,zaczął nawet mruczeć

To zdjęcie robione zaraz po przyjeździe kotka,wypił całą michę wody,cos mu dolegało....
Obrazek

A tu sobie odpoczywa,chyba go te dzieciaki trochę wymęczyły.......

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Pon wrz 13, 2010 20:19 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Nie wiem dlaczego raz mi zdjęcia wchodzą,a raz nie :evil:

ACHA13

Post » Wto wrz 14, 2010 8:28 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Biały Książe w dobrej formie chociaż mało je i jest strasznie chudy.Lubi leżeć na kolanach ,nie jest strachliwy,głośno mruczy moje kocury wylizują go i niańczą.Zawsze zadziwia mnie to ,że opiekunami moich tymczasów są kocury nie koteczka.Asia napisała sms ,że whiskas nadal ma biegunkę,strasznie nas to martwi nie wiem czy Asi uda się wygospodarować trochę czasu by dotrzeć w dzień do lecznicy ,ja jestem w pracy do 17tej.Przykro mi ,że akurat do mamy Asi trafił chory kotek i narażamy ją na stres,ale u mnie miałby gorzej ponieważ w dzień jestem w pracy i nie mogłabym go obserwować,ani regularnie podawać leków i jedzonka ,ponieważ moje koty oszalały i wyjadaja wszystko z misek na zapas by maluchy nie miały na póżniej.

horacy 7

Post » Wto wrz 14, 2010 18:37 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Niestety Whiskas miał cała noc biegunkę,pojechałam z nim rano do weta dostał antybiotyk,minerały podskórnie i proszek do pyszczka na zatrzymanie biegunki wizyta 30zł,do tego kupiłam mu suchego Royala za 19 zł.Mam nadzieję,że mu sie polepszy,bo już dosyć się namęczył.

ACHA13

Post » Wto wrz 14, 2010 18:59 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

:ok: za zdrówko whiskaska

Jest jakiś odzew po ogłoszeniach, coś się dzieje?
po_prostu_kaska

Post » Śro wrz 15, 2010 13:10 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

do góry kicie :ok: :ok:

i zdrówka dla whiskasa :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro wrz 15, 2010 18:34 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Cisza ,nikt z ogłoszeń się nie odzywa,biały Książę ma się dobrze moje kocury adoptowały go więc jest dobrze tylko trochę ciasno z 2 psami i 4 kotami w mieszkaniu.Mam nadzieję ,że znajdzie tak cudowny domek jak Maciek,bo na taki zasługuje zresztą jak każde zwierzątko.

horacy 7

Post » Sob wrz 18, 2010 20:06 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Cisza na wątku nikt nie zagląda do Marleya ,nadałam mu imię bo muszę do niego jakoś wołać.Jest świetny ,a domki jakoś się o niego nie biją.

horacy 7

Post » Nie wrz 19, 2010 18:57 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Odnowiłam im Allegro i zrobiłam wyróżnienie, może teraz ktoś je wypatrzy.

Mają takie "chodliwe" kolory futerek... Gdzie jesteś domku ? :(
po_prostu_kaska

Post » Nie wrz 19, 2010 19:16 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Dziewczyny,
może zgłoście Whiskasa do wątku Whiskasów viewtopic.php?f=13&t=115585
po_prostu_kaska

Post » Pon wrz 20, 2010 22:18 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Przed chwilą dostałam maila z Allegro od Pani w sprawie Marleya. Przekazałam numer telefonu.
A może akurat to ten domek ;)

Pani jest z Ełku i ma już w domu 1.5 roczną kotkę.

Mam nadzieję, że się skontaktuje.
po_prostu_kaska

Post » Śro wrz 22, 2010 13:30 Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!

Domek jeszcze nie telefonował,poczekamy może się odezwie.Marley ma się dobrze ,rozrabia ,bije sie z moimi kotami ,które uczą go walczyć i polować ,a zadziora z niego niezła nie zginie chłopak ma charakterek.

horacy 7

[poprzednia][następna]