GDA Havana - proszę o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 18:05 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

No na Gumtree też od wczoraj sporo wyswietleń, patrząc na inne ogłoszenia wiszące od tygodni...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt wrz 10, 2010 6:21 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Dzień dobry Havanko. :D
Jak tam? Wyspałaś się? Brzuszek pełny? Pani wymiziała?

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Pt wrz 10, 2010 7:44 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Havanka dostała rozwolnienia po odrobaczaniu nr 2 :?
Mam nadzieję, że minie jej równie szybko co po pierwszym - czyli dziś już powinien być spokój.
Spędziłam z nią wczoraj sporo czasu - pomagała w pracach :wink:
Potem wmruczyła się w kolana i zasnęła :1luvu:
Jest słodka i urocza.

Puszeczka od cioci bardzo jej smakowała ;) Zresztą każda puszeczka jest dobra - suche je jak nie ma wyboru.
Czekamy na domek ;)
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pt wrz 10, 2010 19:52 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

miłego wieczoru Havanko! :kotek:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Nie wrz 12, 2010 12:36 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Hopsnę Havankę.
Nadal szukamy domu. Tego jedynego. Najlepszego.

Sin

Post » Pon wrz 13, 2010 8:25 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Ależ mi się Havanka schowała.
Sin, co słychać u dziewczynki?
Nie widać jakiegoś sensownego domku?

Wawe

Post » Pon wrz 13, 2010 8:41 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Niestety domków nie ma wcale.
Ani dla niej ani dla Henryczka :(
Nikt się nie odzywa.
Nic nie wychodzi.
Powinna znaleźć dom do tej soboty - żadnych szans :(

Ja już nie-załamana tylko normalna depresja :(
Jest beznadziejnie.

Wet ocenia ją na między 6 a 7 miesiącem, zęby ma już wszystkie stałe.

Sin

Post » Pon wrz 13, 2010 9:50 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Tylko do soboty? Mało czasu. :(
Wersja "w ostateczności": czy rodzinka nie wnosiłaby sprzeciwu, gdyby postawić jej na tarasie albo w ogródku ocieploną budkę? Tylko wtedy koniecznie trzeba by Havankę wysterylizować. A to pociąga za sobą i koszty i min. 10 dni rekonwalescencji, najlepiej w domowych warunkach. :?

Wawe

Post » Pon wrz 13, 2010 10:00 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Madzia, trzeba lepsze ogłoszenia zrobić, bardziej "marketingowe" i przyciągające...Ps. Henryczkowi też, bo zdjęcia nie są zbyt ciekawe, poproś Pokerka o jakieś super fotki, np dziś widziałam foteczkę w Pokerowym wątku Henia i Kreski, wypiękniał chłopak...
Ps 2. jako główne zdjęcia Havanki daj tą fotkę z kwiatkiem, która wkleiłam w wątku jako pierwszą...jakoś tak wg mnie przyciąga uwagę i jest inna niż większość "oklepanych" fotek zwierzaków
Aha Ps 3. :D Jeżeli chodzi o tytuł, zrób coś podobnego do tego co ja dałam na gumtree, w szczególności na allegro, bo z tego co widzę allegro i trojmiasto mają największy odwdźwięk...Tytuł w stylu: Havanka, Czarno-czekoladowa słodka koteczka :)

Na gumtree liczba wyświetleń podobna do liczby wyświetleń ślicznych kilkutygodniowych maluszków które są niewątpliwie wielce poszukiwane.. :kotek: Tak więc smiem twierdzić że ten tytuł + być może fotka o której wspomniałam przyciągają...Coż że Havanka tej czekoladki ma mini pici :lol: ważne że ma :ryk:
No i może nad tekstem musimy popracować....może ktoś dopomoże...
Obrazek

Marea

Post » Pon wrz 13, 2010 10:51 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Havana nie może przebywać/mieszkać w ogrodzie! Absolutnie nie.
Poza tym nawet nie ma jej u mnie w domu - bo to niemożliwe.
W tej chwili nie mam kasy dosłownie na nic.
Zabieg i szczepienia odpadają, choćby po najbardziej preferencyjnych cenach. Po prostu.

Wystawiam na Allegro co mogę ale nic nie schodzi.
Same wyświetlenia moim zdaniem nic nie mówią. Co z tego? Ktoś sobie poogląda i tyle. Jestem zmęczona, zła i mam dosyć.

Henryczkowi zmieniałam tekst już z 6 razy - nic. Teraz wkleiłam taki jaki życzyła sobie Poker. Nie mam czasu wędrować po wszystkich wątkach żeby szukać zdjęć - korzystam z tych - które mam. Zresztą ja się naprawdę wycofuję...nie czytam, nie wchodzę...i...ehh, nieważne. Jutro znowu pozmieniam - choć dla mnie to robota głupiego :(

Sin

Post » Wto wrz 14, 2010 7:19 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Witajcie z samego ranka. :D
Co słychać u eleganckiej czarnulki?

Wawe

Post » Wto wrz 14, 2010 9:08 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Magda, nie załamuj się, wiem że łatwo mówić osobie postronnej, ale to najgorsze co może być :roll:
Obrazek

Marea

Post » Wto wrz 14, 2010 15:03 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

zaśmiecię Havanowy wątek ale mnie tu objezdżają za plecamy :evil:

najlepsze heniowe foto to po mojemu to
Obrazek
a najbardziej słodkie to to
Obrazek

z ciut nowszych jeszcze mam dobrej jakości to
Obrazek
i to
Obrazek

(kurde wyjezdzam jutro a wszystko mam w proszkuuuuuuuu)

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto wrz 14, 2010 16:45 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Zdjęcie nr 2 - nu nu nu Wygląda jak ufo, grube ufo :mrgreen: i jakiś taki nieproporcjonalny, śmiem twierdzić że chłopak pięknieje z wiekiem! :ok:
Obrazek

Marea

Post » Wto wrz 14, 2010 16:52 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

"nakręcam" pewną dziewczynę na Havankę, studiuje w Gda, ma swoje mieszkanie, nie ma doświadczenia z kotami ale brakuje jej zwierząt odkąd wyprowadziła sie od rodziny...wydaje się rozsądna i odpowiedzialną osobą, dużo pyta... tyle że dużo nauki, czasem długo jej nie ma w domku, więc odradziłam maleńkiego kociaka...a Havanka...myślę że jak raz na jakiś czas spędziłaby choć i cały dzień sama a potem byłaby wymiziana wzdłóż i wszerz nie byłaby bardzo nieszczęśliwa z tego powodu, jest już na tyle duża że podoła .... no i jest grzeczna i kochana, nie sprawia wielkich kłopotów....zobaczymy..czy się zdecyduje...dałam jej Twój nr tel. (Marta)
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]