Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 13, 2010 18:24 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

czyli oba maluszki szczęśliwe?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon wrz 13, 2010 18:34 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Mam taką nadzieję :D na wątku kotów Darłowskich dodałam kilka zdjęć, jeszcze trochę spięte wszystkie zwierzaki, ale akceptują się wzajemnie :) Mój drugi pies robi obecnie za niańkę dla chorego - prawie cały czas chce przy Nim siedzieć, chce go myć na swój niezdarny sposób :lol:
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Sevi

Od: Wto wrz 07, 2010 18:12

Post » Nie wrz 19, 2010 8:47 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

pozdrawiamy :)
jak tam kociska? :D
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie wrz 19, 2010 21:40 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Świetnie mi się chowają :) Oczyska już niemal zdrowe, prawie wcale nie kicha i jest non stop głodny :) Ciągle mu figle w głowie, ma niespożytą energię, ciągle chce się bawić ;) Nawet na rękach nie potrafi usiedzieć w spokoju, od razu rzuca się na włosy :D Jestem już cała oskrobana przez tą małą terrorystkę :D A Zgredzia to jej całkowite przeciwieństwo. Spokojna, dostojna, najchętniej ciągle by siedziała na kolanach bądź wygrzewała w przeróżnych, nawet najdziwniejszych miejscach :) W ciągu dnia siedzi w plamach słońca, a wieczorem wygrzewa się przy lampce w kuchni :D Strasznie kochane są te maluchy :))
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Sevi

Post » Pon wrz 20, 2010 5:53 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Super, że wszystko tak dobrze się układa. Maleństwo wyrośnie z psot.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pon wrz 20, 2010 18:34 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Oby jak najdłużej taki pozostał, uwielbiam takie zawadiaki ;) Tym bardziej, że reszta kocisk to leniuchy, taka mała żywiołowa iskierka wśród nich to istny skarb. :)

Sevi

Post » Pon wrz 20, 2010 18:44 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

jak dobrze że masz taką iskiereczkę :) tyyyle radości i miłości od kotka
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon wrz 20, 2010 20:03 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Zdjęcia skarbów :) Tylko smakołykami dało się je jakoś namówić, aby pokazały pyszczki do obiektywu. Jeszcze normalny aparat mi się wykoleił, a tym z telefonu to strasznie kiepskie zdjęcia wychodzą :<

http://img230.imageshack.us/i/p2009102013.jpg/

Tu widać, że oka już ładniej wyglądają :)
Nie wiem, czemu na zdjęciach wygląda, jakby jeszcze zaczerwienione miał :< Jak wszystko już tam nieźle wygląda :<

http://img529.imageshack.us/i/p200910201204.jpg/
http://img94.imageshack.us/i/p200910201208.jpg/

Tutaj zaś, jakie dobre rzeczy na palcach mamy się znalazły :D

http://img411.imageshack.us/i/p200910201503.jpg/
http://img340.imageshack.us/i/p2009102014.jpg/

I Zgredzioszka :)

Sevi

Post » Pon wrz 20, 2010 21:14 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Mniam, jakie pyszności :D
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Wto wrz 21, 2010 15:46 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Ale wypiękniała ta kocina :) :)
Super, że do Was trafiły :1luvu: Mają świetny domek :1luvu:

Ja już nie wytrzymywałam, jak ona wspinała mi się po nogach, na plecy, czochrała włosy :P :twisted: :ryk:

Imiona już powybierane na 100%? ;)
Obrazek

kinia098

Post » Wto wrz 21, 2010 16:03 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Zgredziocha została ochrzczona Zuzką, czarny maluch zaś... Wiki. :evil: Nie pasuje mi do niej, ale dom nie uznaje mojej dezaprobaty.
Dzisiaj rano jaki koncert z Nimi miałam! Lekko spóźniona, strasznie się śpieszyłam. A kociska z rańca muszą się koniecznie przywitać. Przystanęłam, pogłaskałam każde chociaż troszkę. Na to Zuzka wbiła się pazurami w jedną nogę, czarnulka w drugą. Ze łzami w oczach jeszcze miziałam za uszkami te małe diabełki, kiedy na dokładkę mój Szary grubas wbił mi pazury prosto w tyłek. A później miałam szybką ewakuację z łazienki do kuwety - Mała Czarna uznała, że nowy dywanik jest bardzo odpowiednim miejscem na zrobienie porannego siusiu ;)

Włosy nadal uwielbia czochrać, cały dekolt i ramiona już mam przez Nią porysowane :D Nawet najlepsza, najulubieńsza zabawka nie może się równać z maltretowaniem moich kłaków. ^^ Tylko już nie wspina się tak, jak na początku - po co się męczyć, skoro jak zrobi te swoje maślane oczyska, to człek sam od razu bierze na ręce ;)

Sevi

Post » Wto wrz 21, 2010 21:03 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

:ryk: No to widzę, że wesoło tam z nimi macie :mrgreen:
Zdjęcie pt. "Kokosimy się ^^" jest rozbrajające :ryk:
Dla mnie i tak Zgred był jest i będzie, forever ! :mrgreen:

A z Wiki wyrośnie piękna kotka :1luvu: Już robi się z niej kocia księżniczka :1luvu:

Czy Zgredzi czasem nie łzawi oczko? Na tym zdjęciu tak wygląda: http://img412.imageshack.us/i/p210910175206.jpg/

Tak na marginesie: ja w życiu nie spodziewałam się, że będzie taki odzew na ogłoszenia Zgredzi 8O Było naprawdę duuużo zapytań. Ona taki zwykły szaraczek, a jednak.
Obrazek

kinia098

Post » Wto wrz 21, 2010 21:08 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Właśnie tak dziwnie to zdjęcie wyszło, ale zaraz ją obejrzałam i nie stwierdziłam nic alarmującego. Ale lepiej dmuchać na zimne - tamten miał chore oczka i może jeszcze coś się przeniosło? W czwartek z Majką jedziemy na ściągnięcie szwów - na wszelki wypadek pojedzie do weta z nami :)

A że był duży odzew to ani trochę się nie dziwię - jest przecudna i przekochana :D

Sevi

Post » Śro wrz 22, 2010 18:06 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Oj, chyba oba kociaki z nami pojadą. Mała Czarna coś dzisiaj dziwnie, głośno noskiem oddycha. :(

Sevi

[poprzednia][następna]